Coutinho:

Coutinho: "Vaig venir aquí per jugar aquest tipus de partits"

El crac brasiler destaca que "disputar una final és un moment molt important i molt feliç" A més, ha afegit: "El Sevilla és un gran equip i amb molta qualitat, hem d'anar amb compte"

Philippe Coutinho va arribar al FC Barcelona al mes de gener, i ara, tot just tres mesos després, el crac brasiler disputarà la seva primera final com a blaugrana. El conjunt culer s'enfrontarà al Sevilla FC en la final de Copa del Rei (dissabte, 21.30 hores) en el que podria ser el 30è títol coper de la història barcelonista. Coutinho ha repassat la prèvia de la Copa: ha analitzat el rival i la que serà la seva primera final com a blaugrana. A continuació, resumim les declaracions del crac brasiler:

LA FINAL

Coutinho ha explicat: "Vaig venir aquí per jugar aquest tipus de partits i guanyar títols. Poder disputar una final és un moment molt important i molt feliç".

A més, el brasiler afirma: "Els dies previs es viuen amb ànsies de jugar. Són moments grandiosos i estic ansiós perquè arribi. És la meva primera oportunitat de jugar una final amb el Barça i faré tot el que depengui de mi perquè fem un gran partit".

El '14' també recalca: "En una final mai se sap què pot passar, és tot diferent. Serà un gran partit i hem de jugar com el Barça i mirar els nostres objectius, anar sempre a guanyar".

EL RIVAL

Pel que fa al rival, Coutinho repassa: "El Sevilla és un gran equip. Ja vam jugar contra ells a la Lliga i va ser molt difícil. Ara tenim dies per preparar el partit amb l'entrenador i esperem arribar-hi bé". "Som conscients de la seva qualitat i sabem com juguen, però hem de pensar en la manera com hem de jugar nosaltres i, a partir d'aquí, fer un bon partit", ha afegit.

"La principal fortalesa d'ells és que juguen bé com a equip, és un conjunt amb molta qualitat que surt bé al contraatac de manera ràpida, i, a més, els agrada tenir la possessió. Hem de vigilar amb tot l'equip", recalca Coutinho.

RITUAL ABANS DEL PARTIT

El '14' se sincera: "De camí a l'estadi m'agrada escoltar música per concentrar-me. M'agraden tot tipus d'estils, però escolto més cançons brasileres tipus samba. Cançons més alegres. A més, el dia anterior intento pensar una mica en el partit abans d'anar a dormir".

ADAPTACIÓ A L'EQUIP

Finalment, Coutinho també ha parlat de la seva adaptació: "Estic intentant treballar dur per ajudar l'equip. La posició en què jugui depèn més de l'entrenador, però jo intento estar sempre preparat, aprenent i escoltant, tant per defensar com per atacar. He d'estar preparat per a quan em necessitin, i m'agrada poder participar en les accions d'atac i ajudar l'equip".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut