El Sevilla FC serà el rival a la Supercopa d’Espanya

El Sevilla FC serà el rival a la Supercopa d’Espanya

Els blaugrana, després de la consecució del doblet, es disputaran el primer torneig oficial de la temporada amb el Sevilla, finalista de la Copa del Rei

El Barça ja coneix el que serà el seu rival a la Supercopa d’Espanya al mes d’agost, pocs dies abans de l’inici de la competició regular. La Supercopa és la competició que enfronta al campió de la Lliga amb el campió de la Copa del Rei, ambdues conquerides pels homes de Valverde. Com a conseqüència del doblet aconseguit, el rival dels blaugrana serà el Sevilla, finalista de la competició del KO.

Aquesta serà la tercera ocasió en què els dos conjunts es vegin les cares en aquest torneig. L’últim precedent va ser la temporada 2016-17, després que la temporada anterior el Barça també conquerís el doblet amb Luis Enrique a la banqueta. En aquella edició del torneig, els blaugrana van superar còmodament el Sevilla tant al partit d’anada (0-2), com en el de tornada (3-0). Prèviament, s’havien vist les cares a l’inici de la temporada 2010-11, on els blaugrana van protagonitzar una remuntada heroica al Camp Nou (4-0), després d’haver perdut en el partit d’anada al Sánchez-Pizjuán (3-1).

El Barça és un habitual d’aquesta competició, ja que és l’equip que més vegades l’ha disputat, amb un total de 22 prèsencies, de les quals s’ha proclamat campió en 12 ocasions. De les últimes 10 edicions, n’ha participat en vuit, un fet que demostra el domini aclaparador dels blaugrana a les competicions nacionals aquesta l’última dècada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut