Un febrer ple de reptes

Un febrer ple de reptes

Els culers disputaran la Lliga i la Europa League en un mes carregat de partits exigents

Arrenca un febrer apassionant. El Barça inaugurarà el mes aquest dimecres al Benito Villamarín contra un Reial Betis que és el sisè classificat de la Lliga. Tota una prova de foc pel què vindrà després en un mes de febrer ple de reptes.

mini_CAT_3200x2000-CALENDAR_MONTH-febrer

I és que durant el segon mes de l’any, els de Xavi Hernández tindran dos objectius clars: seguir al capdavant de la Lliga i eliminar al Manchester United a l’Europa League.

Objectiu a la Lliga: no afluixar

Els culers són líders de la Primera Divisió amb cinc punts d’avantatge sobre el Reial Madrid, i tindran aquest proper mes fins a cinc partits de Lliga. El Barça tindrà dos rivals andalusos per començar el mes: el Betis (1 de febrer, 21 hores) i el Sevilla (5 de febrer, 21 hores), en aquest cas a l’Spotify Camp Nou.

Posteriorment, els blaugranes viatjaran al País Valencià per enfrontar-se al Vila-real, el cinquè classificat de la Lliga (12 de febrer, 21 hores). Els culers acabaran el mes de Lliga rebent al Cadis a casa (data i hora per determinar) i viatjant una altra vegada a Andalusia per enfrontar-se a l’Almeria (data i hora per determinar).

A Europa, el totpoderós Manchester United

I en competició europea, el Barça tindrà un repte majúscul al davant: eliminar el Manchester United. Els anglesos són un dels equips més en forma de la Premier League i és que en aquest any 2023 només han perdut un partit, i va ser precisament contra el líder, l’Arsenal, en un duel molt ajustat (3-2).

El primer assalt d’aquesta eliminatòria de luxe serà el proper dijous 16 de febrer a l’Spotify Camp Nou i la tornada a Old Trafford serà el dia 23 del mateix mes. Si el Barça aconsegueix eliminar als de Ten Haag figuraria al sorteig del divendres 24.

Mantenir el ritme del gener

El gener del Barça s'ha tancat amb l'equip com a invicte, després de disputar un total de 8 partits. I, a més, amb un títol: la Supercopa d'Espanya.

Uns dies en què l'equip de Xavi Hernández s'ha classificat per a les semifinals de la Copa i ha consolidat el liderat a la Lliga. Així doncs, l'objectiu del febrer és mantenir la ratxa. 


 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut