Tres victòries per 1-0, més de 42 anys després

Tres victòries per 1-0, més de 42 anys després

Els culers guanyen per la mínima i sense encaixar durant tres partits seguits, fet que no passava des de l'abril de 1980

El triomf a Girona (0-1) deixa una dada espectacular. Els culers van tornar a guanyar per la mínima i sense encaixar per tercera vegada consecutiva, després de les victòries davant Getafe (1-0) a la Lliga i Reial Societat (1-0) a la Copa.

Des de feia gairebé 43 anys que no passava aquest fet. El darrer cop que el Barça va guanyar per 1-0 (o 0-1) durant tres partits seguits va ser a l'abril de 1980 davant Atlètic de Madrid (1-0), Las Palmas (0-1) i l'Athletic de Bilbao (1-0), tots tres partits a la Lliga i amb Helenio Herrera com a entrenador.

Cal recordar que també és la primera vegada amb tres victòries per la mínima des del setembre del 2015 davant l'Athletic (0-1), el Màlaga (1-0) i l'Atlètic de Madrid (1-2), també totes a la Lliga i amb Luis Enrique com a tècnic. Però en aquell cas, sí que es va encaixar gol en un dels partits. 

Ter Stegen, imbatible 

A més, aquesta dada permet a Ter Stegen sumar una nova porteria a zero i ja van 14 aquesta temporada en 18 jornades. Uns registres espectaculars. El porter alemany només ha encaixat gol en quatre jornades de Lliga, sent el porter menys golejat de la competició amb només sis gols.

També, òbviament, és el porter amb més porteries a zero de la Lliga, però a més, ho és de les principals Lligues Europees. La Juventus i el Newcastle, amb 12 porteries a zero, segueixen les 14 blaugranes. El porter blaugrana rep un gol cada 270 minuts, és a dir, cada tres partits. Brutal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut