Lewandowski, MVP de la Lliga a l’octubre

Lewandowski, MVP de la Lliga a l’octubre

El davanter polonès ha rebut el premi de millor jugador del darrer mes al campionat domèstic, on ha aconseguit 5 gols i 2 assistències en 6 partits

Robert Lewandowski no ha deixat indiferent a ningú i ha estat escollit MVP de la Lliga del mes d’octubre. El jugador blaugrana ha estat una peça clau en els compromisos d’aquest mes ajudant a l’equip a aconseguir cinc victòries en sis partits i aportant gols i assistències. Aquest dissabte, en la prèvia del Barça - Almeria, ha pogut recollir el premi. 

photo_5994346586873904612_y

El “9” blaugrana ha disputat tots el duels d’octubre com a titular acumulant un total de 498 minuts en sis partits. En aquest temps ha repartit dues assistències de gol: una contra el Madrid i una altra davant de l’Athletic Club. A més, també ha anotat un total de cinc gols: un contra el Mallorca, dos davant del Villareal, un contra l’Athletic Club i el darrer, el gol “in extremis” a València que va donar la victòria a l’equip blaugrana. Actualment, el crack polonès és pitxitxi de la lliga amb 13 gols, cinc per sobre del segon classificat.

Sens dubte, Lewandowski s’ha convertit en una peça clau en el conjunt blaugrana. Durant el mes d’octubre ha obert la llauna en la meitat dels partits disputats: davant del Mallorca, contra l’Athletic i davant del València. Els seus gols són sinònim de victòria, i així ho ha demostrat marcant en quatre dels cinc partits guanyats aquest mes.

El darrer jugador blaugrana en aconseguir aquest reconeixement va ser Leo Messi al febrer de la temporada 2020/2021.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut