Pedri: “Encara tinc marge de millora”

Pedri: “Encara tinc marge de millora”

L'extraordinari futbolista canari ha analitzat l'actualitat de l'equip i alguns dels noms propis del conjunt de Xavi

"Intento treballar dia a dia i gaudir del futbol". Aquesta és la resposta de Pedri al diari Sport quan el descriuen com un dels líders del Barça de Xavi Hernández. Sens dubte,  el blaugrana és un dels pilars de l'equip, però és conscient que té marge de millora. 

"Tenim equip per a tot", ha explicat un ambiciós migcampista barcelonista. Seguint amb la radiografia del conjunt de Xavi, el jove canari ha destacat la manera de jugar: "M'agrada el futbol que practiquem i ens dona per guanyar títols". I de la coralitat ha passat a la parcel·la individual. Perquè en aquest conjunt també destaquen altres figures com Lewandowski, Raphinha, Kessie, Dembélé, Ansu FatiFerran TorresPiqué Alba. Uns noms que ha lloat. 

Cap al culer també s'ha desfet en elogis en una entrevista, a Rac1: "És una autèntica bogeria, és un jugador increïble, li dones un meló i et torna una passada, té molta qualitat i marca a cada partit. A més a més, té molta experiència i ens dona molts consells als joves". Una descripció d'alabances que no ha tingut aturador: "Ho ha guanyat tot, però és un company normal, que li agrada explicar moltes coses". 

El de Tegueste també ha tingut la paraula "treball" molt al cap. Tant quan ha parlat d'Ansu, "treballant com treballa es veurà que és un autèntic crac", com de la seva persona, "treballo molt en la part física i també de cara a porteria". Perquè Pedri està molt focalitzat a millorar els seus registres golejadors. De moment, aquesta temporada 2022/23 acumula una diana. Va ser contra el Valladolid a l'Spotify Camp Nou i el va celebrar fent unes ulleres amb els dits de la mà: "Li vaig dedicar al meu pare, que és qui em va inculcar el futbol". 

 

En definitiva, Pedri ha promès emocions fortes en aquesta nova campanya. "Intentarem guanyar títols", ha confessat el talentós interior blaugrana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut