Gavi:

Gavi: "Sempre he tingut clar que volia triomfar al Barça"

El jove del planter blaugrana ha recalcat que “estic molt feliç per la renovació amb el millor Club del món”

Tarda molt especial al Camp Nou. Aquest dijous ha tingut lloc l'acte de renovació de Gavi, que ha signat el nou contracte fins al 30 de juny del 2026. A més, la clàusula de rescissió queda fixada en 1.000 milions d'euros.

El jove del planter blaugrana ha recalcat: “Estic molt feliç per la renovació, és quelcom que porto somiant des de petit. Sempre hem tingut clar que volíem triomfar aquí i estic molt feliç per aquest dia”.

A més, Gavi també ha rebut el carnet de soci, lliurat pel president del FC Barcelona, ​​Joan Laporta, que també ha tingut paraules d'agraïment: “És un dia molt feliç per a tots els culers, i vull agrair a Gavi, a la família i a tots els que han fet possible aquesta renovació”.


El migcampista blaugrana ha parlat sobre els seus inicis a les categories inferiors culers: “A la Masia m'han ajudat molt i estic molt agraït. Viure allà és una cosa única, i li estic molt agraït a tots els que l'envolten. Des de petit m'han ensenyat a treballar i ser humil”. I quant al canvi del Juvenil al primer equip, recalca: “Intento portar-lo amb la màxima naturalitat, a la Masia també m'han ajudat molt amb aquest tema”.

El proper partit davant l'Elx, especial: "Tinc molt bons records del partit contra l'Elx de la temporada passada. Vaig aconseguir un dels somnis que tenia des que vaig arribar, que era poder celebrar un gol amb l'afició al millor Club del món. Aquell dia sempre estarà en mi".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut