Jules Kounde debuta amb el FC Barcelona

El central francès ha sumat els seus primers minuts com a culer a l’Spotify Camp Nou en la golejada blaugrana al Trofeu Joan Gamper

En el darrer test de la pretemporada blaugrana, Jules Kounde ha fet el seu debut com a jugador del FC Barcelona. Ha estat a l’Spotify Camp Nou, en el clar triomf del conjunt blaugrana contra el PUMAS UNAM al trofeu Joan Gamper (6-0). El central francès, que ha ingressat al terreny de joc al minut 61 de partit al lloc de Ronald Araujo, s’ha mostrat molt sòlid en totes les accions defensives en què ha hagut d’intervenir i ha ajudat a l'equip a mantenir la porteria a zero.

A més, en aquests primers 31 minuts com a culer, Kounde ha pogut demostrar que també pot aportar perill a l’altra àrea gràcies al seu domini aeri. I és que el nou jugador blaugrana ha estat a punt d’aprofitar una gran centrada des del córner esquerre per assistir a un Aubameyang que no ha pogut finalitzar la jugada per centímetres.

Quatre fitxatges debuten a l’Spotify Camp Nou

Després de la gira nord-americana, el trofeu Joan Gamper ha servit també per veure per primer cop en acció a quatre dels fitxatges que han arribat en aquest mercat d’estiu a l’Spotify Camp Nou. Lewandowski, escollit jugador estrella del partit, i Raphinha han iniciat el partit com a titulars i ambdós jugadors han tingut una incidència rellevant en el partit. Mentre que el polonès ha obert la llauna culer i ha assistit a un inspirat Pedri per partida doble, el brasiler ha donat una passada de gol a Ousmane Dembélé.

A la segona meitat, ha arribat el torn de Franck Kessie i del ja esmentat Jules Kounde. Qui ha gaudit de més minuts dels dos ha estat l’ex jugador de l’AC Milan, que ha entrat al descans al lloc de Gavi. El migcampista ivorià s’ha sumat a la bona dinàmica dels nous fitxatges culers i ha sumat la seva primera assistència com a blaugrana amb una bona centrada a Aubameyang, autor del cinquè gol de l’equip.