Un agost amb Gamper, Lliga i Manchester City

Un agost amb Gamper, Lliga i Manchester City

Els culers encaren un mes en què disputaran cinc partits, quatre dels quals a l’Spotify Camp Nou

Amb l'arribada del mes d’agost, el FC Barcelona encara la recta final de pretemporada i l'inici de la competició oficial. Ho farà en un mes en què disputarà fins a cinc partits, tres dels quals de Lliga.

El primer enfrontament que viurem durant aquest mes d'agost serà el Trofeu Joan Gamper. Serà aquest diumenge 7 d'agost a les 20 hores. Aquest dia se celebrarà la gran festa del barcelonisme i servirà de presentació de la nova plantilla blaugrana a tota l’afició a l’Spotify Camp Nou en un partit que enfrontarà els homes de Xavi Hernández amb el Pumas UNAM mexicà, equip que compta entre els seus futbolistes amb l'exbarcelonista Dani Alves.

Després del primer contacte entre l'afició i la nova plantilla, la segona presa de contacte serà ja en el retorn de Lliga. Els culers estrenaran la nova temporada del campionat espanyol a l’Spotify Camp Nou rebent el Rayo Vallecano. Blaugranes i madrilenys se citaran el dissabte 13 d'agost a les 21 hores.

El següent enfrontament, el diumenge 21 d'agost, serà el primer desplaçament de l'equip. Els homes de Xavi viatjaran fins a Sant Sebastià, on visitaran el Reale Arena per enfrontar-se a domicili a la Reial Societat en la segona jornada de Lliga. El partit es disputarà a les 22 hores.

Tres dies més tard, el dimecres 24 d'agost, serà el torn de rebre el campió anglès, el Manchester City de Pep Guardiola, a l’Spotify Camp Nou. Blaugranes i 'citizens' disputaran un partit benèfic amb l'objectiu de recaptar fons per a la investigació contra l'ELA (esclerosi lateral amiotròfica) en una acció impulsada per Juan Carlos Unzué. Tothom qui vulgui pot col·laborar en aquesta bonica iniciativa fent un donatiu o comprant entrades per assistir a l'Estadi per viure aquest enfrontament que es disputarà a les 21 hores.

El punt final del mes blaugrana el posarà el retorn de la Lliga a l’Spotify Camp Nou. El Barça rebrà el recentment ascendit Reial Valladolid el pròxim diumenge 28 d'agost, a les 19.30 hores, per disputar la tercera jornada del campionat domèstic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut