Ansu:

Ansu: "Tornaré a ser el d'abans"

En una entrevista concedida íntegrament en català a TV3, el ‘10’ culer ha afirmat que es troba molt a prop del seu millor estat físic i ha mostrat la seva il·lusió de cara a la nova temporada

Després d'uns mesos molt durs per a Ansu Fati a causa de les lesions, aquesta pretemporada el davanter nascut a Guinea està començant a gaudir de nou de les seves primeres titularitats un cop superats els problemes físics. En el tram final de la temporada passada, Ansu ja va començar a reaparèixer en els últims minuts d'alguns enfrontaments, i, en aquesta pretemporada, vol acabar de posar-se a punt per estar al màxim nivell en el retorn de les competicions oficials.

 

Així ho ha explicat el mateix davanter blaugrana en una entrevista concedida a TV3, en una entrevista íntegrament en català. Així, Ansu ha reconegut que es troba cada vegada millor: "Sé que els últims anys no he tingut la continuïtat que hauria volgut, però ara estic començant des del principi amb l'equip i tinc tota la confiança del món”. “Sé que amb treball i sacrifici tornaré al meu millor nivell", ha explicat Ansu, que també ha afirmat: "Encara no estic al 100%, però estic molt a prop."

UEOlot-FCBarcelona1-1Pretemporad20222023_olot_fcb-044

"Després d'estar temps sense jugar, quan tornes al camp vas amb prudència. És normal, però quan passen els primers minuts aquesta por desapareix" ha reconegut el ‘10’ culer, que ha aprofitat per agrair a l'afició culer el seu suport durant aquest procés de recuperació: "Tot aquest temps que he estat fora han estat la meva altra família. Tot això és una motivació afegida per retornar aquest caliu al camp." Un suport que, juntament amb el de la seva família, ha fet que Ansu no s'hagi plantejat en cap moment la retirada del futbol, tot i els cops més durs.

Il·lusió per la nova temporada

L'internacional espanyol també s'ha mostrat il·lusionat de cara a la nova temporada i no ha dubtat a acceptar grans reptes: "Volem guanyar títols. Som conscients que els últims anys no n’hem aixecat gaires i haurem de treballar per competir per tot. Estem fent un equip molt competitiu amb els reforços que estan arribant".

Uns reforços que augmenten la profunditat d'una plantilla amb molts recursos diferents, tal i com ha comentat: "Tenim molta competitivitat, que és molt positiu per a l'equip i per als jugadors. Saber que si no treballes i no fas el que has de fer no tindràs oportunitats per jugar, fa que el jugador millori".

El davanter hispanoguineà també ha parlat de Xavi i del que suposa tenir-lo com a tècnic: "És un orgull enorme tenir una llegenda del Club com ell d’entrenador. Ens dona molts conceptes de joc dia a dia". També ha tingut unes paraules per a l'última incorporació a la plantilla blaugrana, Robert Lewandowski: "Ha estat un dels millors davanters del món en la darrera època. Tenir-lo amb nosaltres ens dona un extra tant a la Lliga com a la Champions".

Missatge a Alexia

Per acabar, Ansu ha volgut enviar un missatge d’ànims a Alexia Putellas, que es troba en un difícil procés de recuperació després de la lesió que es va fer a principis de mes: "Sé que és molt dur tot el que has passat, però et dono molts ànims. Tot passa per alguna cosa i ara això et farà més forta i et farà valorar moltes més coses. Ara veuràs l'altra part del futbol, la que no li agrada a ningú, però quan tornis gaudiràs encara més, com ho estic fent jo ara".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut