Pedri: “L’equip té ganes de Clàssic”

Pedri: “L’equip té ganes de Clàssic”

El migcampista del Barça reconeix des de Las Vegas haver posat l’accent en la seva evolució física durant els últims mesos i es desfà en elogis cap a Lewandowski i Kessie

S’apropa el primer Clàssic de la temporada. I tot i tractar-se d’un partit de pretemporada, a Las Vegas l’expectació és màxima. A 24 hores del duel, Pedri ha comparegut davant dels mitjans per parlar-ne: “L’equip té ganes de jugar un Clàssic. Està sent una pretemporada molt maca i, tot i que ara el més important és agafar minuts, guanyar-li al Reial Madrid clar que ens vindria bé. Un Clàssic sempre s’afronta amb la màxima il·lusió”.

El duel contra l’etern rival tindrà una cara nova, un possible debutant: Robert Lewandowski. “Un jugador com ‘Lewy’ és garantia de gols. Ho hem vist al Bayern i tenir-lo aquí és tot un orgull. Tant debò aporti aquí els mateixos gols”, ha explicat Pedri davant dels mitjans, en una compareixença que ha tingut lloc a l’hotel Palms Casino Resort on s’allotja l’equip.

El migcampista del Barça també s’ha desfet en elogis cap a Franck Kessie, una altra de les cares noves de l’equip: “M’ha sorprès molt. Em vaig enfrontar a ell als Jocs Olímpics i he pogut comprovar que està molt fort. Intento no xocar molt amb ell”, ha confessat, mig en broma.

L’aspecte físic, clau

En aquest sentit, Pedri ha explicat que ell també està intentant posar l’accent de la seva preparació en l’apartat físic. “Fa mesos que treballo en això i vull seguir-ho fent. El futbol d’avui dia és molt físic i crec que he de seguir treballant en això perquè crec que encara em queda moltíssim” , ha declarat. 

El nou ‘8’ del Barça també ha explicat que ha deixat enrere els problemes físics de la temporada passada. “Les lesions són passat, les he deixat enrere. Estic amb ganes de començar la temporada”, ha conclòs. No és l’únic. 

Possibles fitxatges?

Preguntat sobre les possibles incorporacions d'Íñigo Martínez i Moleiro, Pedri ha reconegut en tots dos casos que "tant debò es pugui donar" i puguin acabar vestint de blaugrana. En el cas del canari, ha explicat que fins i tot va poder jugar a futbol amb ell aquest passat estiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut