Dembélé:

Dembélé: "El Barça sempre ha estat la meva primera opció"

Aquest dijous ha tingut lloc la firma del nou contracte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper juntament amb el President del FC Barcelona, Joan Laporta

Ousmane Dembélé ja ha signat el seu nou contracte fins al 2024 com a jugador del FC Barcelona. Aquest dijous al migdia ha tingut lloc l'acte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper juntament amb el President del FC Barcelona, Joan Laporta.

Primer ha tingut lloc la signatura privada del contracte a les oficines de la Ciutat Esportiva, i posteriorment, el francès ha completat l'acte amb la signatura pública al terreny de joc del camp Tito Vilanova.

Dembélé: "El Barça és el Club dels meus somnis"

El '7' blaugrana ha explicat: "Em sento molt feliç per la renovació. Des de petit, el Barça és el Club dels meus somnis, i tinc ganes de començar la temporada per donar-ho tot pel Club. El Barça sempre és la meva primera opció, ara tots estem contents i amb ganes de començar”.

Dembélé afegeix: "El Barça sempre ha de ser-hi per guanyar títols, i guanyar la Champions és el meu somni. Ho donaré tot, treballar molt al camp, amb el míster... i tant de bo aquest any sigui important per a mi i per a el Barça”.

Joan Laporta: "Estem molt contents, és un dia important"

També el President Joan Laporta ha parlat: "És un dia important per al Barça, Ousmane continua. Tinc una gran admiració per la seva qualitat com a persona i com a jugador, vull agrair-li a ell que sempre ha volgut quedar-se. Ha fet un esforç per les circumstancies que tenim, i vull agrair també a tots els que heu treballat en que pugui seguir al Barça". 

A més, el President també ha recalcat: "Estem molt contents, té un talent extraordinari, incomparable. És un talent molt específic amb unes grans qualitat, ens aporta molt, i el Xavi sempre l'ha volgut i el Club també. Aquest any hem de lluitar per guanyar títols". 

A més, cal recordar que, prèviament, el francès ha passat la revisió mèdica a la Ciutat Esportiva. 

_SGB9765
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut