Els 10 millors moments d’Ousmane Dembélé al Barça

Els 10 millors moments d’Ousmane Dembélé al Barça

Repassa quins han estat, fins ara, els moments més icònics de l’extrem francès amb la samarreta blaugrana

Ousmane Dembélé continuarà vinculat al FC Barcelona. Després de cinc temporades defensant els colors blaugranes, l’extrem francès de 25 anys seguirà lligat al Club culer durant dues temporades més.

 

A continuació, aprofitem la renovació del ‘7’ blaugrana per posar la lupa als que fins ara han estat els 10 millors moments de Dembélé al Barça.

Una presentació amb 17.000 persones

L’arribada d’Ousmane Dembélé va despertar molta expectativa entre l’afició blaugrana després de realitzar diverses temporades a un gran nivell tant al Borussia Dortumd i al Stade Rennes. Tant és així que l’extrem francès, el 28 d’agost de 2017, va aconseguir reunir a 17.000 persones a les grades de l'Spotify Camp Nou.

Debut il·lusionant a l'Estadi

El primer partit de Dembélé al Barça va arribar a un derbi a l’Spotify Camp Nou. Rodejat d’expectatives, la resposta del francès va estar a l’altura. Encara amb el dorsal 11 a l’esquena, va culminar uns bons minuts des de la banda dreta amb una gran assistència a Luis Suárez.

 

El primer gran moment europeu, contra el Chelsea

Després d’una primera temporada llastrada per una llarga lesió, al març de l’any 2018, Ousmane Dembélé va recollir una gran passada de Leo Messi per sentenciar l’eliminatòria de vuitens de final contra el Chelsea amb una gran diana.

DEMBÉLÉ-MESSI
En la seva etapa com a blaugrana, el davanter suma quatre títols i una vintena de gols anotats

Un doblet per delectar als aficionats culer

Després de diversos partits a un bon nivell posteriors al seu transcendental gol contra el Chelsea, Dembélé va fer aixecar dels seus seients a tots els aficionats de l'Spotify Camp Nou amb dues efectives dianes contra el Vila-real. Mentre que la primera va arribar en finalitzar una bona jugada col·lectiva a boca de gol, la segona va ser fabricada íntegrament pel jove jugador francès. L’aleshores ‘11’ culer va finalitzar una jugada individual iniciada des de mig camp en la que va exhibir tota la seva velocitat amb una precisa vaselina impossible d’aturar per al porter rival.

Els primers títols com a blaugrana 

En la seva primera temporada al Club, Ousmane Dembélé, sota les ordres del tècnic Ernesto Valverde, va aconseguir sumar un doblet nacional guanyant tant la Copa del Rei com el campionat lliguer de la temporada 2017/18.

La Supercopa d’Espanya 2018/19, decidida per Dembélé

En l’inici de la temporada 2018/19, Ousamane Dembélé va tornar a ser determinant a un partit important. L’extrem blaugrana va desigualar el marcador gràcies a un gol des de fora de l’àrea  amb la cama dreta i va permetre als homes d’Ernesto Valverde sumar el seu primer títol de la temporada.

dembele sevilla

Dues dianes per encaminar la classificació als vuitens de Champions League

El bon inici de temporada 2018/19 d’Ousmane Dembélé va ser impulsat per uns primers partits disputats a la Champions League quasi immaculats. En dos d’ells, primer contra el PSV i després contra el Tottenham, Dembélé va anotar dos gols que encara estan a la retina de molts aficionats culers.

Marcant el camí cap a una nova final de Copa

El tres de març de 2021 el Barça va aconseguir classificar-se per a una nova final de Copa del Rei que posteriorment acabarien guanyant gràcies a una remuntada perpetuada a l’Spotify Camp Nou (3-0). L’encarregat d’obrir la llauna amb una diana de magnífica factura va ser Dembélé. Posteriorment, Gerard Piqué al minut 94 i Braithwaite a la pròrroga van classificar als culers per a la ronda final de la competició copera de la temporada 2020/21.

 

Dues assistències en un clàssic per a la història

Ousmane Dembélé va ser un dels noms propis de la darrera golejada del FC Barcelona al Santiago Bernabéu (0-4). L’extrem francès va regalar dues assistències a Aubameyang i Ronald Araujo per firmar un inici de partit immillorable.

La màgia de Dembélé, a col·lació

Ja amb Xavi Hernández com a entrenador i en el tram final de temporada, Dembélé va tornar a mostrar totes les seves qualitats a l’Spotify Camp Nou anotant un gran gol amb un potent xut amb la cama esquerra que va acabar entrant per l’escaire dreta de la porteria basca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut