Així serà la primera setmana del Barça 2022/23

Així serà la primera setmana del Barça 2022/23

Dilluns es duran a terme les habituals proves mèdiques i el primer entrenament

El Barça 2022/23 és a punt de posar-se a treballar. Aquest dilluns 4 els homes de Xavi Hernández iniciaran la pretemporada duent a terme, a les 9h del matí, les habituals proves mèdiques i, a partir de les 19 hores, el primer entrenament del curs.

Serà el tret de sortida a una setmana en què l’equip tindrà fins a vuit entrenaments, amb el diumenge com únic dia de festa. A banda de dilluns, l’equip completarà dues dobles sessions el dimarts i el dijous. Dimecres, divendres i dissabte els jugadors s’exercitaran només a la tarda, sempre a partir de les 19 hores. Els jugadors que van tenir compromisos internacionals el passat mes de juny està previst que s'incorporin a la pretemporada a partir de l'11 de juliol.

Sis partits abans d’arrencar la Lliga

La posada a punt del Barça 2022/23 agafarà embranzida a partir de la setmana següent, quan els homes de Xavi Hernández disputaran el primer dels sis amistosos previstos per aquest estiu. Serà el dimecres 13 contra l’Olot, tres dies abans de viatjar cap als Estats Units, on disputarà quatre amistosos més (Inter Miami, Reial Madrid, Juventus i NY Red Bulls). 

Un cop finalitzada la gira per terres nord-americanes, el FC Barcelona jugarà el Trofeu Joan Gamper (encara sense rival confirmat) abans d’iniciar la Lliga a l'Spotify Camp Nou contra el Rayo Vallecano. Més endavant, el 24 d’agost, tindrà lloc el partit benèfic contra el Manchester City a l'Spotify Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut