Eric García visita la Barça Store del Camp Nou en el llançament de la nova segona equipació

Eric García visita la Barça Store del Camp Nou en el llançament de la nova segona equipació

El jugador del primer equip ha estampat la nova samarreta per a la temporada 22/23 inspirada ens els Jocs del 92 i ha signat autògrafs a tots els culers que s’han acostat a la botiga

El jugador del primer equip Eric García ha visitat la Barça Store del Camp Nou amb motiu del llançament de la nova segona equipació per la temporada 2022/23, inspirada en els Jocs Olímpics, igual que la primera, però tenint com a protagonista la medalla d’or i les anelles olímpiques. La nova samarreta es pot comprar durant cinc dies, de manera anticipada, a les Barça Store del Camp Nou, del Passeig de Gràcia, de La Roca Village i de l’aeroport de Barcelona T1 i T2, i també online a l’e-commerce del Club. A partir del 2 de juliol estarà disponible a la resta de punts de venda habituals.

El jugador del primer equip ha estampat el seu nom a la segona equipació amb què jugarà la temporada vinent i ha aprofitat també la visita a la Barça Store del Camp Nou per signar autògrafs als primers culers que s’han acostat a la botiga per descobrir el nou away kit. A la pregunta de què li sembla, Eric García ha dit que “és molt maca” i ha fet també un balanç de la temporada que tot just s’ha acabat i ha mostrat les seves ganes “d’iniciar la pretemporada i assolir els reptes que té l’equip”.

En aquesta ocasió, el disseny de la segona equipació reflecteix alguns dels elements més representatius dels Jocs del 92, com és el color daurat, que simbolitza la medalla d’or, els colors de les cinc anelles olímpiques al ribet de les mànigues i també incorpora com a homenatge la trama del mapa de Barcelona en què s’identifiquen l’Eixample, Montjuïc i la Barceloneta. En aquest sentit, el característic color daurat també simbolitza els valors que construeixen un equip guanyador, fent referència a l’equip de futbol femení, el qual disposa d’un triplet de títols estatals per segon any consecutiu, així com dos rècords mundials d’assistència a un partit de futbol femení al Camp Nou.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut