Cinc partits al Camp Nou que aquest 2022 no et pots perdre

Cinc partits al Camp Nou que aquest 2022 no et pots perdre

Definida la Lliga 2022/23 i coneguts els amistosos que els de Xavi jugaran a l'Estadi, repassem els compromisos que has de seguir abans de final d'any

El calendari del Camp Nou per a la temporada 2022/23 es comença a omplir de dates. A falta de conèixer els partits de la Champions, els de Xavi ja saben quins duels disputaran com a locals. Amb la ressaca de quedar definit el calendari de la Lliga, repassem cinc compromisos que no et pots perdre aquest 2022 a l'Estadi. 

El Gamper

La 57a edició del Trofeu Joan Gamper obrirà el teló de partits al Camp Nou aquesta temporada 2022/23. I ho farà amb un autèntic espectacle: la presentació de les plantilles del primer equip masculí i del primer equip femení i els dos respectius matxs contra l'AS Roma. El 6 d'agost és la primera data que l'afició culer ha d'encerclar en vermell, ja que suposarà l’estrena dels elencs de Xavi Hernández i Jonatan Giráldez davant el respectable blaugrana de l'Estadi. 

El Barça Femení jugarà a les 17.30 hores mentre que el partit de l’equip masculí està fixat per a les 21.00 hores. 

El Barça i el Manchester City, un partit en favor de la lluita contra l’ELA

El 24 d’agost és el següent dia que el Camp Nou presentarà un duel que no et pots perdre. FC Barcelona i Manchester City disputaran molt més que un partit. És un tribut a la solidaritat, a la causa de l’exporter i tècnic Juan Carlos Unzué, que fa poc més de dos anys va ser diagnosticat amb ELA. 

Sens dubte que, per damunt de tot, en aquest matx prima l’esperit solidari i és fruit del compromís que van adquirir el president del FC Barcelona Joan Laporta i el tècnic dels Sky Blues, Pep Guardiola, per col·laborar en la causa de l'ELA. A més, l’enfrontament entre l’equip de Xavi i el de l'exjugador i l'exentrenador blaugrana reuneix també tots els atractius esportius possibles; per exemple, la tornada del de Santpedor al Camp Nou.

La visita del Vila-real

El 19 d'octubre està fixat un partit d'altura al Camp Nou. I és que els blaugrana rebran el Vila-real, en el partit corresponent a la jornada 10, després de visitar el Santiago Bernabéu i veure's les cares contra el Reial Madrid. Serà un duel sempre especial, contra un conjunt acostumat les últimes temporades a jugar a Europa i que no posarà les coses fàcils als catalans.

El torn de l'Athletic Club

Sense temps per descansar, si el partit contra el Vila-real és entre setmana, aquell mateix cap de setmana (22-23 d'octubre) el Barça tornarà a obrir l'Estadi. Aquest cop per rebre la visita d'un històric, l'Athletic Club, que arribarà a Barcelona per disputar la jornada 11.

Tancar l'any contra l'Espanyol

A causa de l'aturada pel Mundial de Qatar, la Lliga s'aturarà des del 9 de novembre fins a la darrera setmana del mes de desembre. I allà el Barça jugarà un partit importantíssim, el sempre interessant derbi contra l'Espanyol al Camp Nou. Un enfrontament que tancarà l'any 2022 per al conjunt blaugrana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut