Definida la pretemporada blaugrana

Definida la pretemporada blaugrana

Els homes de Xavi Hernández disputaran fins a sis partits abans d’iniciar la Lliga el cap de setmana del 12 i 13 d’agost

Ja sabem el full de ruta que seguirà el Barça abans de l'inici oficial de temporada que es donarà el segon cap de setmana d'agost, amb l’arrencada del campionat de Lliga. L'equip culer tindrà fins a sis oportunitats de posar-se a prova i així arribar al 100% de cara a l’estrena de la competició oficial.

Els blaugranes donaran el tret de sortida a la pretemporada 2022/23 a Olot el 13 de juliol. L'equip de Xavi Hernández s'enfrontarà a l'equip local, la UE Olot, en el primer test de pretemporada a l'estadi Municipal d'Olot. L'equip garrotxí ha ascendit aquesta passada temporada a la Segona RFEF (quarta divisió del futbol espanyol) en la celebració del centenari del club.

Quatre partits als EUA

Després s’iniciarà la gira nord-americana de l'equip. El 19 de juliol serà el segon enfrontament de pretemporada dels culers. Serà un partit inèdit, ja que la joventut de l'Inter de Miami (creat el 2018) fa que no existeixin precedents. El partit es disputarà a l'estadi on l'equip de Florida juga els seus partits com a local, el DRV PNK Stadium. L'entitat de Miami, de la que David Beckham n'és propietari, competeix a la Major League Soccer, la lliga nord-americana.

La tercera aparició del nou Barça serà un dels partits més esperats de la pretemporada. Els blaugranes s'enfrontaran amb el Reial Madrid a Las Vegas el 23 de juliol. El partit es disputarà a l'Allegiant Stadium, amb capacitat per més de 60.000 espectadors. Serà la segona vegada que es viurà un Clàssic de pretemporada als Estats Units. El 2017, blaugranes i blancs es van enfrontar a Miami amb victòria culer per 3-2.

Tres dies després, el 26 de juliol, es disputarà el quart test d'aquesta pretemporada. L'expedició culer es desplaçarà fins a Dallas, a Texas, on s'enfrontarà a la Juventus de Torí. El partit es disputarà a l'estadi Cotton Bowl, amb capacitat per a fins a 92.000.

El Barça tancarà la gira estatunidenca el 30 de juliol a Nova York, on s'enfrontarà amb l'equip local, el New York Red Bulls que, com l'Inter de Miami, competeix a la Major League Soccer. El partit es disputarà a l'estadi Red Bull Arena, amb capacitat per a 25.000 aficionats.

El Gamper, última prova abans de la Lliga 

Finalment, i com és costum, el Trofeu Joan Gamper serà l'última oportunitat de posar-se a prova abans de l'inici de la competició oficial. L'AS Roma serà el rival aquesta temporada, en un partit que tornarà a disputar-se al Camp Nou, després que l'última edició es disputés a l'estadi Johan Cruyff. L'equip italià es va proclamar, la passada temporada, com el primer campió de la UEFA Conference League, la nova competició europea.

Així, la pretemporada blaugrana donarà fins a sis ocasions per veure el nou Barça abans de l'inici de Lliga. Cal recordar que el calendari de Lliga se sortejarà el proper 23 de juny.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut