Gavi es converteix en el golejador més jove de la història de la selecció espanyola

El jove jugador culer, amb el seu gol contra la República Txeca, supera al també blaugrana Ansu Fati amb un rècord històric

Nou rècord per a Gavi. Aquest diumenge davant la República Txeca, el jove jugador blaugrana s'ha convertit en el futbolista més jove de la història de la selecció espanyola en marcar un gol amb l'absoluta.

El jove de Masia ho ha fet amb només 17 anys i 304 dies, un rècord que estava en possessió d'Ansu Fati des del 2020. Llavors, el davanter culer va marcar amb 17 anys i 311 dies, i ara Gavi el supera per només set dies. Històric

ansu_fati_gavi

Quatre culers participen en l'empat de la selecció espanyola

El '30' blaugrana ha marcat el primer gol d'Espanya en l'empat davant els txecs (2-2) a Praga, en el partit corresponent a la segona jornada de la Nations League. Els locals s'han avançat mitjançant Pesek, però el propi Gavi ha estat l'encarregat d'empatar abans del descans.

Un matx on els barcelonistes Eric Garcia i Gavi han estat titulars i han disputat els 90 minuts, mentre que Ferran Torres (45 minuts) i Sergio Busquets (29 minuts), han entrat a la segona meitat. Quant a Ansu Fati i Jordi Alba, els altres dos jugadors culers convocats per Luis Enrique, no han participat en aquest duel.

Ja a la segona meitat, els txecs s'han tornat a avançat mitjançant Kuchta, però Íñigo Martínez, al 90, ha situat el 2-2 definitiu.