Ansu Fati, novetat en la llista de Luis Enrique

Ansu Fati, novetat en la llista de Luis Enrique

El davanter blaugrana torna a una convocatòria en la que també figuren Eric Garcia, Jordi Alba, Sergio Busquets, Gavi i Ferran Torres

Luis Enrique Martínez ha citat fins a sis jugadors del FC Barcelona per a la propera aturada de seleccions, que tindrà lloc durant les dues primeres setmanes del mes de juny. Eric Garcia, Jordi Alba, Sergio Busquets, Gavi, Ferran Torres i Ansu Fati, la gran novetat de la llista, són els sis jugadors culers que participaran en els quatre primers compromisos de la selecció espanyola a la UEFA Nations League.

Cal recordar que la concentració tindrà lloc a partir del dilluns 30 de maig i que Espanya s’enfrontarà a Portugal (el 2 de juny a Sevilla), a la República Txeca (el 5 de juny a Praga), a Suïssa (el 9 de juny a Ginebra) i novament a la República Txeca (el 12 de juny a Màlaga). 

La selecció catalana, amb Riqui i Mingueza

D’altra banda, cal recordar que Riqui Puig i Òscar Mingueza participaran en el duel d’aquest 25 de maig que enfrontarà a la selecció catalana i a la de Jamaica a l’estadi de Montilivi, a Girona. Tots dos, per tant, no disputaran l’últim partit de la temporada blaugrana, un amistós que els culers disputaran aquest dimecres a Sydney (Austràlia) i que es podrà seguir en directe a través de Barça TV+.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut