Invictes a domicili a la Lliga amb Xavi

Invictes a domicili a la Lliga amb Xavi

El FC Barcelona ha tancat la competició domèstica amb 9 victòries i 5 empats fora de casa des que el tècnic de Terrassa va agafar les regnes de l’equip

El FC Barcelona ja ha tancat la Lliga 2021/22 a domicili. Ho va fer amb un empat contra el Getafe (0-0), al Coliseum Alfonso Pérez, que va servir per certificar el subcampionat de la Lliga i la classificació per disputar la propera edició de la Supercopa d’Espanya

Un nou punt lluny del Camp Nou que permet seguir sumant des que Xavi Hernández es va fer càrrec de la banqueta del primer equip masculí blaugrana. I és que, en total, a la Lliga, el tècnic de Terrassa ha sumat un total de 9 victòries i 5 empats. 

photo1652721273

Així, ha aconseguit derrotar el Betis (1-2), la Reial Societat (0-1), el Llevant (2-3), l’Elx (1-2), el València (1-4), l’Alabès (0-1), el Mallorca (0-1), el Vila-real (1-3) i el Reial Madrid, amb el gran triomf al Bernabéu (0-4). 

 

Per la seva part, ha empatat contra el Getafe (0-0), l’Espanyol (2-2), el Granada (1-1), el Sevilla (1-1) i l’Osasuna (2-2).

D’aquesta manera, Xavi Hernández es converteix en el tercer entrenador blaugrana que acaba invicte (almenys en 10 partits a domicili) després de fer-se càrrec de l’equip en la història de la Lliga. Els altres dos van ser Ernesto Valverde, amb 12 victòries i 6 empats, i Tito Vilanova, amb 10 victòries –tot i que un d’aquests el va dirigir Jordi Roura.  

Dues derrotes en 19 jornades a domicili

En total, i des del principi de la temporada, el Barça només ha perdut dos partits fora de casa a la Lliga. Va ser contra l’Atlètic de Madrid (2-0) i contra el Rayo Vallecano (1-0). Abans de l’arribada de Xavi al mes de novembre, el Barça havia empatat contra el Celta (3-3), el Cadis (0-0) i l’Athletic Club (1-1).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut