Dembélé arriba als 150 partits amb el FC Barcelona

Dembélé arriba als 150 partits amb el FC Barcelona

L'elèctric extrem francès ha complert aquesta efemèride de partits amb la samarreta culer al Camp Nou

Jornada especial. Osumane Dembélé s'ha elevat fins als 150 partits amb el FC Barcelona. Una efemèride que ha dibuixat al Camp Nou davant el Vila-real en l'últim partit de Lliga del curs 2021/22. 

A la velocitat de la llum per la banda, l'actual blaugrana ha arribat a aquesta xifra en la seva cinquena temporada al Club. Aportant desequilibri, assistències i gols, amb l'arribada de Xavi s'ha convertit en una de les peces claus en les alineacions. Sortint en l'onze titular o des de la banqueta, el francès sacseja els partits. Infon mal de cap a les defenses rivals quan engega a córrer amb la pilota als peus. L'habilitat de regatejar amb les dues cames és una de les altres característiques de Dembélé.

Assistent

En el seu catàleg, aquest 2022 sobresurten les passades de gol. En genera moltes que no acaben en èxit, però les estadístiques fan tangible el perill que genera. És el futbolista de les cinc grans lligues europees que més assistències ha facilitat aquest any: un total d'11. Una dada que s'eleva fins al número 13 si ens fixem en els registres d'aquest curs 2021/22. I, que, a més, el posicionen en solitari al capdavant de la taula de màxims assistents de la Lliga. Per darrere, el segueixen Benzema, amb 12, i Jordi Alba, amb 10.

Sens dubte que aquesta temporada és la més prolífica del de Vernon quant a repartiment de dianes. Màxim assistent blaugrana del curs, també és el culer que més regats ha intentat. I un altre registre que monopolitza al FC Barcelona és les conduccions que han finalitzat amb passada de gol; un total de set. Una xifra que el situen en la plaça de plata si posem la mirada en les cinc grans lligues europees. I és que Dembouz encen el motoret per anar veloçment cap a porteria i buscar el company més ben situat. 

 

Les assistències destaquen en el currículum blaugrana del futbolista de 25 anys durant aquests 150 partits, en total en du 33, però també traiem a la palestra els seus 32 gols com a culer. 17 els ha marcat amb la bota esquerra i 15 amb la dreta. Un fet més que refuta que no té dificultat per fer servir les dues extremitats per igual. En definitiva, un jugador ambidextre. 

Els darrers números que reflecteixen en aquests 150 duels del gal com a barcelonista són les 97 victòries que ha assolit, els 30 empats i les 23 derrotes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut