Araujo: “Sempre he volgut quedar-me”

Araujo: “Sempre he volgut quedar-me”

El central culer ha confessat que "mai vaig tenir cap dubte, perquè estar al Barça em porta una felicitat molt gran"

Un dia assolellat ha enaltit l'acte de renovació de Ronald Araujo. Sota la mirada d'un cartell on es podia llegir El futur és culer, un somrient uruguaià ha estat acompanyat del president del FC Barcelona i de la seva família. En el Camp Nou també han ressonat les paraules d'un futbolista que ha estampat la seva firma fins al 2026. "És una felicitat molt gran estar al Barça. Mai he dubtat a continuar i espero estar aquí durant molts anys", ha explicat. 

"Amb dues reunions vam certificar l'acord. Volíem donar de la nostra part per ajudar en aquesta situació que es troba el Club", ha dit un blaugrana sorgit de La Masia a micròfons de Barça TV. És per això que Laporta, a la gespa de l'Estadi, ha declarat que "vull agrair el caràcter i el compromís que Araujo ha demostrat, ens ha arribat al cor", ha declarat Joan Laporta. Content per la continuïtat del 4 barcelonista, el president blaugrana ha afegit que "és futbolista de present immediat, però que també ens permet consolidar el projecte a curt i llarg termini". "És un futbolista de molt talent que ens ajudarà a construir un Barça guanyador", ha confessat un content Joan Laporta. 

El Barça té central per temps i també un nou soci, Laporta li ha entregat el carnet. "Continuaré aportant molt compromís i caràcter", ha dit un emocionat Araujo. Perquè quan ha tocat pronunciar els agraïments, els ulls del central s'han omplert de llàgrimes: "Vull donar les gràcies a Déu, a la meva família, al Club i als companys per aquesta oportunitat. M'emociono perquè ha costat molt treball arribar aquí".

Sempre amb mentalitat treballadora

El defensor charrúa ha deixat clar que vol millorar cada dia: "Treballo sempre, mirant vídeos i parlo molt amb Xavi per xopar-me de l'estil Barça". "Crec en el projecte i ens aixecarem per tornar a assolir títols", ha exterioritzat. "Vull que l'aficionat culer segueixi il·lusionat amb l'equip, perquè estem tornant a l'ADN Barça i tenim una base de jugadors joves i veterans. Tenim equip per somiar", ha afegit. 

Crec en el projecte. Estem assentant les bases d'un equip d'ensomni

Araujo

"La felicitat que sento és immensa", ha reconegut un rialler Ronald Araujo. Un central que com ha reconegut ha "madurat" des de la seva arribada a Can Barça l'any 2018. I en el seu discurs es nota l'ascendència d'un futbolista imberbe que s'ha fet gran i indispensable en aquests darrers anys i ha construït molts moments d'èxits com a culer. "No em quedo amb cap moment, perquè la cirereta és poder renovar i quedar-me molt més temps al Barça", ha sentenciat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut