Ansu: “El Barça m'ha fet costat en tot moment”

Ansu: “El Barça m'ha fet costat en tot moment”

El '10' blaugrana ha copsat focus en la presentació de la 17a edició del llibre "Relats solidaris de l'esport" on ha parlat en català

Clar i català. Així ha arrencat i continuat Ansu Fati en l'acte de la presentació del llibre Relats solidaris de l'esport. "Gràcies per deixar-me formar part d'aquest magnífic projecte. No vaig tenir cap dubte en apadrinar-lo", ha explicat un somrient 10 blaugrana.

 

El davanter culer ha acudit aquest dimarts 12 d'abril, juntament amb el president del FC Barcelona, Joan Laporta, en l'acte celebrat a l'edifici de la Caixa. El futbolista ha comparegut, ja que és el padrí de la 17a edició d'aquesta iniciativa d'una quarantena de periodistes esportius. Aquest 2022 té a Ansu Fati, que agafa el relleu d'altres barcelonistes com Xavi, Ter Stegen o Messi, com el protagonista de la portada d'aquest llibre solidari, i els diners que es recullin aniran a parar a Pallapupas.

En un ambient distès i ple de rialles, l'atacant barcelonista també ha parlat del seu procés de recuperació. "Estic treballant dia a dia i el meu retorn depèn de les sensacions, del míster i dels preparadors físics", ha exterioritzat Ansu. Amb la màxima de "treballar i anar a poc a poc", el 10 ha realitzat les seves intervencions en català.

Ansu, és admirable el gran esforç que has realitzat en la teva recuperació

Joan Laporta

"És d'elogiar el treball que està fent Xavi", ha afegit Fati. Una figura destacada dins del barcelonisme que ha rebut el suport d'aficionats i del Club: "en tot moment el Barça m'ha fet costat", ha confessat un futbolista que molts blaugranes volen veure de retorn. Però com ha dit i repetit un solidari Ansu Fati "a poc a poc". 

Joan Laporta també ha participat en aquest acte de presentació i s'ha referit a Ansu Fati com "el crac que ja tenim". De totes maneres, vol anar pas a pas en el retorn del futbolista: "T'esperem. No tinguis pressa per tornar".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut