Thomas Vermaelen anuncia la seva retirada

Thomas Vermaelen anuncia la seva retirada

L'excentral culer ha anunciat aquest divendres, als 36 anys, que penja les botes com a futbolista professional

Thomas Vermaelen ha posat punt i final a la seva trajectòria com a futbolista. L'excentral blaugrana ha anunciat aquest divendres 21 de gener que penja les botes com a jugador, als 36 anys i després de gairebé 20 temporades com a professional, on ha passat per l'Ajax, l'RKC Waalwijk, l'Arsenal, la Roma, el Vissel Kobe i el Barça, on hi va jugar quatre temporades (del 2014-16 i del 2017-19).

53 partits com a blaugrana

El futbolista belga va jugar un total de 53 partits oficials amb el FC Barcelona, en què va marcar un gol (contra el Màlaga, el 29 d'agost del 2015). Aquesta cinquantena de partits es van repartir en un total de quatre temporades.

A la primera, la 2014/15, va disputar un únic partit (l'últim de Lliga), a causa d'una intervenció quirúrgica d'una lesió del múscul semitendinós de la cama dreta que el va mantenir més de quatre mesos allunyat dels terrenys de joc. Al segon curs el '23' blaugrana va disputar 20 partits, abans de ser cedit una temporada a l'AS Roma italià.

La seva segona etapa a Can Barça el belga, ara ja amb el '25' a l'esquena, va disputar 20 i 12 partits en les dues temporades que va ser al Club. El seu balanç sobre la gespa va ser de 35 victòries, 13 empats i 5 derrotes.

11 títols com a culer

A Can Barça va guanyar un total de quatre Lligues, una Champions, tres Copes del Rei, una Supercopa d'Europa, una Mundial de Clubs i una Supercopa d'Espanya. En total, 11 títols d'un gran palmarès, al qual cal sumar cinc títols amb l'Ajax, un amb l'Arsenal i dos al Vissel Kobe. A més, amb la selecció nacional de Bèlgica va disputar un total de 85 partits, marcant dos gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut