Leo Messi, segon al ‘The Best’

Leo Messi, segon al ‘The Best’

El crac argentí, actualment al PSG, també ha estat inclòs en l'onze ideal del 2021 de la 'FIFA FIFPRO'

Leo Messi ha ocupat el segon esglaó 'The Best'. Robert Lewandowski n'ha estat el guanyador d'aquest premi, entregat aquest dilluns 17 de gener, que atorga la FIFA al millor jugador de l’any. Messi, blaugrana fins al passat mes de juny i actualment a les files del PSG, ha estat escollit com el segon millor jugador del 2021, mentre que Alexia també ha estat guardonada com la millor jugadora de l’any.

A més, el capità de l'Albiceleste ha estat inclòs en l'onze ideal del 2021 de la 'FIFA FIFPRO'.

Així doncs, després d’haver rebut la seva 7a Pilota d’Or el passat mes de novembre, Messi no ha pogut assolir aquest premi individual. De moment, des de la creació del premi el 2016, només l'ha aixecat una sola vegada: el 2019. I és que Robert s'ha tornat a endur aquest guardó per segon any consecutiu. Aquesta vegada s'ha imposat a l'exblaugrana i a Salah. El davanter polonès ha sumat una mitjana de 48 punts, entre els vots de seleccionadors, capitans, mitjans i fans; Messi n'ha sumat 44 i el futbolista del Liverpool, 39. 

Títols tant al Barça com a la Selecció

Així doncs, Messi rep un nou premi per destacar el seu gran any 2021, tant a nivell de Club com selecció. Amb el Barça, l'argentí va aixecar la Copa del Rei (el 35è títol com a blaugrana) i es va convertir en el Pitxitxi de la Lliga amb 30 dianes, aconseguint el guardó per vuitena vegada en la història de la Lliga.

A més, amb la selecció argentina, Messi va aconseguir l'anhelada Copa Amèrica, on a més també va ser escollit MVP del torneig i va ser el màxim golejador i assistent. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut