Memphis, en ratxa

Memphis, en ratxa

El davanter holandès encadena quatre jornades consecutives anotant en Lliga

Memphis segueix endollat de cara a porteria. El davanter holandès acumula quatre jornades seguides lligueres perforant la xarxa. Uns gols decisius, ja que han tingut repercussió en la suma final de punts. A més, és el segon classificat en la carrera per ser el màxim realitzador de la Lliga. En suma un total de vuit. 

Sang freda, quirats i olfacte golejador. Aquestes característiques han reunit la diana del 9 culer a l'estadi de la Ceràmica. Regat sobre el porter i tranquil·litat amb la porteria buida per colar la pilota per sota les cames d'Estupiñan. Tot això al minut 88 i amb empat a u en el marcador. "És una acció que com a davanter he de generar i marcar", ha explicat el de Països Baixos en finalitzar el matx. 

Una serenor i qualitat que han servit per augmentar les seves xifres ofensives i conduir al triomf. Cal destacar que el de Moordrecht ha marcat per quarta jornada lliguera seguida. Alabès, Celta, Espanyol i Vila-real. Quatre dianes en quatre partits que, a més, han portat punts transcendentals. Davant el conjunt vitorià va firmar la diana de l'empat i contra els blanc-i-blaus i els groguets, les de la victòria. Set punts. 

Estic content, però vull marcar més gols; vull augmentar les meves expectatives de cara a porteria

Memphis

A més a més, recordar que a l'aturada de seleccions del mes de novembre va apuntar el seu nom al lluminós en els dos partits. Tres gols que li van permetre acabar la fase europea de classificació per al Mundial com màxim golejador

Màxim anotador culer 

L'oranje ha continuat acreixent les seves estadístiques com a blaugrana. Vuit gols, tots en Lliga. Unes xifres que el situen com el màxim realitzador barcelonista i en la segona posició de la lluita pel Pitxitxi; Benzema es troba al capdamunt amb dues dianes més. 

"Estic content, però seguiré treballant intensament per ajudar l'equip", ha expressat Memphis després del triomf a Vila-real (1-3). Un futbolista que sempre té la porteria entre cella i cella. I també mentalitat d'equip, perquè ha cedit el llançament del penal a Coutinho davant el Submarí Groguet: "Hem de remar tots en la mateixa direcció i estar tots contents", ha confessat un 9 també generós. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut