Dani Alves visita el Museu, la Barça Store del Camp Nou i el Barça Cafe

Dani Alves visita el Museu, la Barça Store del Camp Nou i el Barça Cafe

El lateral brasiler ha tornat a veure els 23 trofeus que va guanyar com a culer, a més d'estampar la seva pròpia samarreta i prendre un cafè ben blaugrana

Dani Alves ja coneix a la perfecció el Camp Nou, però des de la seva última etapa al FC Barcelona s'han viscut canvis a les instal·lacions del voltant. Entre elles, el Museu del FC Barcelona, la Barça Store del Camp Nou o el nou Barça Cafe. Així, per veure-ho tot, el lateral brasiler ha fet un tour per les tres localitzacions i ha pogut gaudir, en primera persona, de tot el que s'ofereix.

 

El primer pas ha estat el Museu del FC Barcelona, on ha pogut tornar a veure els 23 trofeus que va guanyar com a culer, a més de fer un repàs per la història del Club. 

Posteriorment, s'ha desplaçat fins a la Botiga del Camp Nou. Allà, Alves ha pogut estampar una samarreta del primer equip amb el seu nom i el seu dorsal, el '8', a més de jugar una estona amb la pilota de bàsquet i visitar el recent inaugurat nou espai dedicat al Barça de bàsquet de la Barça Store.

mini_AlvesTour_049

Per acabar, ha pogut fer gaudir el paladar com un autèntic culer al Barça Cafe, un lloc on donar a conèixer la cuina mediterrània promocionant els productes més tradicionals, amb plats elaborats segons les receptes preferides dels jugadors del Barça.

Aquí ha estat on ha posat punt i final a la visita, prenent un cafè que ha preparat ell mateix, amb l'escut del Barça format amb l'escuma. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut