Tres partits sense encaixar a Europa

Tres partits sense encaixar a Europa

Els culers es troben en un bon moment defensiu, i sota les ordres de Xavi Hernández encara no han rebut cap gol

Continua la millora blaugrana a Europa. Després de començar amb mal peu a la Champions, amb dues derrotes consecutives, els culers han sumat set punts als darrers tres partits, en els quals no han encaixat cap gol. Malgrat que dimarts contra el Benfica no es va poder guanyar, els barcelonistes van tornar a realitzar un gran partit, deixant la porteria a zero un cop més.

La tercera consecutiva a la Champions

Tant en el triomf davant el Dinamo de Kíev al Camp Nou (1-0) com la victòria davant els ucraïnesos a L'Estadi Olímpic de Kíev (0-1), els blaugrana van deixar la porteria a zero, amb bones intervencions de Ter Stegen i una gran seguretat defensiva. Dimarts, de nou a la Champions, el Barça va aconseguir un nou 'clean sheet', aquest cop davant el Benfica, en un partit que va finalitzar amb empat a zero.


Aquesta millora defensiva permet al Barça encadenar tres porteries a zero consecutives a la Champions per primera vegada des del 2019, quan al curs 2018/19 els blaugrana van assolir tres partits seguits de Champions sense encaixar: els dos partits de quarts de final contra el Manchester United (0-1 i 3-0) i l'anada de les semifinals davant el Liverpool (3-0).

L'era Xavi, sense encaixar

En els dos partits dirigits per Xavi Hernández des de la seva arribada, el Barça encara no ha rebut cap gol en contra, mostrant també una millora en la solidesa defensiva. Davant l'Espanyol (1-0) i Benfica (0-0), els blaugrana han aconseguit mantenir la porteria a zero. 

Xavi és el 12è entrenador del FC Barcelona que deixa la seva porteria a zero en els seus dos primers partits oficials, i si aconsegueix no encaixar dissabte contra el Vila-real, pot convertir-se en el tercer que ho aconsegueix en els seus primers tres partits, després de Johan Cruyff el 1988 (3 partits) i Luis Enrique el 2014 (7 partits).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut