Un Clàssic de rècords per a Gavi

Un Clàssic de rècords per a Gavi

El jove migcampista de la Masia es converteix en el jugador més jove en ser titular en un Clàssic del segle XXI i el segon més jove en disputar-lo

Clàssic de rècords per a Gavi. El jove culer ha disputat el seu primer duel contra el Reial Madrid amb el primer equip i ho ha fet de titular i assolint dos grans rècords. El migcampista blaugrana s’ha convertit en el segon futbolista més jove en disputar un Clàssic al segle XXI (només el supera Ansu Fati), i ho ha fet amb només 17 anys i 79 dies. A més, com ha sortit d’inici, s’ha convertit en el jugador més jove en ser titular en un Clàssic al segle XXI.

Progressió espectacular 

Sens dubte dos rècords espectaculars de precocitat d’un jove que continua creixent a passes de gegant. La irrupció de Gavi des que va debutar el passat 29 d’agost contra el Getafe està sent meteòrica, i amb el partit d’aquest diumenge amb el Reial Madrid, ja suma 10 partits amb el primer equip: set a la Lliga i tres a la Champions.

A més, fa poques setmanes va convertir-se en el jugador més jove de la història de la selecció espanyola en debutar amb l’absoluta, disputant els dos partits de la fase final de la Nations League, tots dos com a titular.

Nominat al Golden Boy

Cal recordar que Gavi, juntament amb el seu company Pedri, està entre els 20 finalistes del Golden Boy. Com ja és habitual cada any, el diari esportiu italià Tuttosport entrega aquest premi que acredita el millor jugador jove de l’any. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut