El Camp Nou viu una gran remuntada

El Camp Nou viu una gran remuntada

Els de Ronald Koeman aconsegueixen, en el primer dia amb l’aforament màxim permès a l’Estadi, capgirar un resultat per primera vegada des de desembre del 2020

La victòria d’aquest diumenge contra el València (3-1) ens deixa diverses dades a destacar. I és que aquesta remuntada dels de Ronald Koeman donant la volta a la diana inicial de Gayá suposa el primer partit del Barça que aconsegueix remuntar al Camp Nou des del desembre del 2020. Concretament el 16 de desembre, en un Barça-Reial Societat en què els blaugrana van aixecar també un 0-1 advers per acabar imposant-se 2-1.

Primer triomf amb remuntada en 10 mesos a l’Estadi

Al llarg d’aquest temps els blaugrana no havien aconseguit aixecar els resultats adversos a casa, si bé havien assolit igualar resultats però no acabar imposant-se quan els rivals s’havien situat per davant. En el Camp Nou el mateix València, l’Eibar (temporada passada) i el Granada aquest curs s’havien avançat, però en cap cas el Barça havia pogut acabar imposant-se.

Aquest dissabte amb el suport de l’afició, que va poder tornar sense restriccions d’aforament a causa de la situació sanitària els de Ronald Koeman van practicar un bon joc i els gols d’Ansu Fati, Memphis i Coutinho van donar la volta per acabar amb el definitiu 3-1. 

Lideratge compartit en punts sumats en remuntades

Si analitzem les dades de les dues darreres temporades el Barça és l’equip, juntament amb València i Atlètic de Madrid, que ha sumat més punts després d’anar perdent. Amb 24 punts aconseguits des de l’inici del curs passat els de Ronald Koeman es mostren com un equip que no es rendeix i que sap aixecar resultats adversos en moltes ocasions. La única diferència és que el conjunt valencianista ho ha assolit en 47 partits i blaugranes i matalassers ho han fet en 46 duels. 

Seguidament de València, Barça i Atlètic de Madrid trobem el Llevant (23 punts), Reial Madrid (22 punts) i Betis (16 punts). 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut