Primera convocatòria per al Kun Agüero
Ofert per

Primera convocatòria per al Kun Agüero

El davanter argentí, juntament amb el jugador del Barça B Balde, són les dues grans novetats de la llista de Koeman per rebre al València

Primera convocatòria oficial com a blaugrana per a Sergio Agüero. El davanter argentí, que va arribar aquest estiu a la disciplina barcelonista, ha entrat a la llista de Ronald Koeman per al partit d'aquest diumenge contra el València (21.00 hores) al Camp Nou.

Així doncs, el Kun Agüero, després de recuperar-se de la seva lesió tendinosa al bessó intern de la cama dreta, ha rebut l'alta aquest diumenge i està disponible per debutar. També ha rebut l'alta mèdica Alejandro Balde, jugador del Barça B amb dinàmica del primer equip que ja ha debutat aquest curs.

La convocatòria completa de Koeman per a aquest matx és la següent: Ter Stegen, Dest, Piqué, Sergio, Riqui Puig, Memphis, Ansu Fati, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, L. De Jong, Jordi Alba, Kun Agüero, S. Roberto, F. De Jong, O. Mingueza, Umtiti, Eric, Iñaki Peña, Nico, Gavi i Balde. Són baixa per lesió Araujo, Pedri, Braithwaite i Dembélé.

Última sessió

Abans, aquest diumenge al matí els jugadors disponibles del primer equip han realitzat un entrenament d'activació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acabar de preparar el partit contra els valencians.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut