Pedri: “Espero que siguin molts més anys més enllà del 2026

Pedri: “Espero que siguin molts més anys més enllà del 2026"

El migcampista canari s’ha mostrat molt agraït i feliç “per jugar molts anys al millor club del món”

“Vull donar les gràcies al president i a tot el Club. Estic content i espero que siguin molts més anys més enllà del 2026”. Així de content i agraït es mostrava Pedri a l’Auditori 1899 en la roda de premsa de la seva renovació com a jugador del FC Barcelona. Acompanyat de la seva família Pedri ha deixat palesa la seva voluntat de jugar molts anys al Barça, mentre que el president del Club Joan Laporta ha destacat “la importància de l’acte d’avui és molt gran per al futur de l’entitat, estem molt contents”. A banda del jugador i del vicepresident esportiu Rafa Yuste i el director de Futbol Mateu Alemany també han respos les preguntes dels mitjans de comunicació.

Pedri s’ha mostrat positiu pel futur del Club: “La meva il·lusió és estar aquí molts anys. Estem passant per un moment difícil, però som el millor club del món i aconseguirem grans coses”. El migcampista blaugrana també ha tingut paraules d’agraïment cap a la seva família: “Tot ha passat molt ràpid i sense la meva mare, el meu pare i el meu germà, que m’ajuden a tocar de peus a terra i m’aconsellen, no estaria aquí assegut”.

Preguntat per la clàusula de rescissió de 1.000 milions, el jugador ha admès que “importa més el projecte que té el FC Barcelona que la meva clàusula, però és una imatge clara que el Club aposta per mi”. Per la seva part, Mateu Alemany ha explicat que “deixa clara la intenció que el jugador no es troba al mercat i que el volem aquí molts anys”. 

Pedri també s’ha mostrat amb moltes ganes de tornar als terrenys de joc: “No sé quan tornaré, però ho faré quan pugui donar el meu màxim. Tinc moltes ganes de tornar la confiança que m’han mostrat guanyant molts títols amb el millor club del món”. Finalment, el migcampista canari ha tingut paraules d’elogi cap a Frenkie de Jong, Sergio i Gavi de qui ha assegurat “és un autèntic plaer compartir mig del camp i ho fan tot molt fàcil”. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut