Pedri i Gavi, entre els 20 finalistes del Golden Boy

Pedri i Gavi, entre els 20 finalistes del Golden Boy

Els dos migcampistes blaugrana han avançat a la ronda final per alçar-se amb el guardó de Tuttosport

Pedri i Gavi es troben entre els 20 finalistes del Golden Boy. Com ja és habitual cada any, el diari esportiu italià Tuttosport entrega aquest premi que acredita el millor jugador jove de l’any. 

Aquesta 19a edició busca el futbolista menor de 21 anys que més ha brillat a Europa durant aquest 2021. I Pedri i Gavi són dos d'ells. Renovat fins al 2026, Pedri s’ha convertit en una peça cabdal dels esquemes de Koeman. Gavi, per la seva banda, ha irromput amb força en aquest inici de curs, i s'ha convertit en un fix al Barça i també a la selecció espanyola, amb la qual s'ha convertit en el debutant més jove de la història.

Aquesta és la quarta ronda de votacions. Primer va començar amb una llista de 100 candidats, després es va reduir a 80, a 60, a 40. I ara, a 20 escollits. Uns integrants que els han decidit els internautes d'arreu del món. Però ara és torn dels periodistes decidir qui agafarà el relleu d'Erling Haaland, guanyador el 2020. 

Cal recordar que aquest premi ha tingut color blaugrana anteriorment. Messi, com a culer el 2003 va escriure el seu nom en lletres d’or en aquest premi. Per la seva part, en l’edició anterior, Ansu Fati va obtenir el guardó de plata. Així i tot, Ansu Fati sí que es va fer amb el Web Golden Boy, reconeixement que premia el jugador més votat pels usuaris del web. 

Pedri, favorit? 

Als seus 18 anys, és clar que el de Tegueste figura entre els principals candidats per apoderar-se del premi. Tant és així que, per anunciar els 40 finalistes, la revista Tuttosport va titular la notícia amb un "A la caça de Pedri". 

I és que aquest 2021 s'ha escrit de tot i s’ha encerclat en lletres majúscules l’any del 16 barcelonista; l'únic futbolista nominat per a la Pilota d'Or, el Trofeu Kopa i el Golden Boy. Talent precoç, el canari ha viscut un curs d’ensomni i replet d’efemèrides tant amb el FC Barcelona com amb la selecció espanyola. Ara, Pedri o Gavi esperen sumar un nou títol a les seves vitrines.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut