Pedri, blaugrana fins al 2026

Pedri, blaugrana fins al 2026

Acord de renovació amb el canari, que tindrà una clàusula de 1.000 milions d'euros. L'acte de signatura serà aquest mateix divendres

El FC Barcelona i el jugador Pedro González 'Pedri' han arribat a un acord per renovar el seu contracte fins al 30 de juny del 2026. La clàusula de rescissió queda fixada en 1.000 milions d’euros.

L'acte de signatura del nou contracte que lligarà al jugador canari durant el que resta de temporada i els propers 4 anys se celebrarà aquest divendres dia 15 d'octubre, amb el següent programa: 
  
•    A les 13.30 hores, signatura del contracte al despatx presidencial en un acte privat.

•    A les 14.00 hores, sessió fotogràfica i posterior roda de premsa a l'Auditori 1899.
 
La presentació del ugador blaugrana es podrà seguir arreu del món través de Barça TV i Barça TV+, a partir de les 13.30 hores. A partir de les 13.00 hores, Barça TV+ emetrà un programa especial en anglès amb la presència de Pedri des del Camp Nou.

Pedri, un jugador de rècord

Pedri va ser presentat com a jugador del FC Barcelona el 20 d’agost del 2020. El jove blaugrana va ser presentat oficialment a l’Auditori 1899 amb tan sols 17 anys. Ja com a futbolista culer va assolir la majoria d’edat en un any per emmarcar. Tot i la seva joventut, Pedri ja s’ha convertit en un fix en el mig del camp, gràcies a la seva visió del joc associatiu.


Pedri va jugar 53 partits el curs 2020/21 amb la samarreta blaugrana. Un fet que el va convertir en el futbolista amb més partits jugats del Barça. Una fita sense precedents en els darrers anys. A més, el futbolista canari va conquerir la Copa del Rei en el seu primer any com a blaugrana. 

El jove jugador culer també va convertir-se en el segon futbolista més jove en assolir els 50 partits oficials, per darrere de Bojan Krkic. Pedri va marcar el seu primer gol amb el Barça en el triomf contra el Betis (5-2). El futbolista canari va marcar el definitiu 5-2, una diana que el deixava com a quart futbolista blaugrana més jove en marcar a la Lliga per darrere d’Ansu Fati, Bojan Krkic i Leo Messi. 

74 partits en un curs

Pedri va disputar l’Eurocopa amb la selecció espanyola absoluta, convertint-se en el més jove en debutar en una Eurocopa amb el combinat espanyol. A més, el jugador culer va ser escollit en l’onze ideal i millor jugador jove de la competició i pocs dies després era un dels homes claus en la medalla de plata del combinat espanyol als Jocs Olímpics de Tòquio.

En total 74 partits que el situaven com el jugador de les lligues europees amb més partits disputats. Un any intens, amb molts quilòmetres a les cames però de consagració. El curs 2021/22 ha participat en quatre partits i en el primer partit amb públic al Camp Nou, contra la Reial Societat, Pedri va rebre l’escalf de l’afició amb una gran ovació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut