Partit d’entrenament contra l’UE Cornellà

Partit d’entrenament contra l’UE Cornellà

Els jugadors disponibles del primer equip i alguns del Barça B i Juvenil A han jugat contra els del Llobregat per acumular minuts de joc

Aquest dimecres els homes de Ronald Koeman han jugat un partit d’entrenament contra l’UE Cornellà, equip de 1a RFEF, per acumular minuts de competició abans del proper compromís que serà el diumenge a les 21 hores contra el València en la tornada de la Lliga després de l’aturada internacional.

Així doncs, els jugadors disponibles del primer equip, a més d’un grup de futbolistes del Barça B i Juvenil A, s’han vist les cares amb el Cornellà al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva en un partit que ha acabat 2 a 2 amb gols de Kun Agüero i Coutinho per part blaugrana i d’Àlex Pla i Eloy Gila per part del Cornellà.

El partit ha servit per veure els primers minuts de joc del davanter argentí Kun Agüero, que ha participat ens els primers trenta minuts de partit com a part del seu procés de recuperació, mentre que Alejandro Balde també ha participat en la part final del partit.

Retorn de quatre internacionals 

Aquest dimecres s’han incorporat els internacionals espanyols absoluts Sergio Busquets, Sergi Roberto, Eric Garcia i Gavi. El ‘20’ blaugrana ha estat l’únic que ha participat en el partit d’entrenament, mentre que la resta han fet treball específic, com Ousmane Dembélé. Del Barça B han participat Matheus, Peque Polo i Nils Mortimer, mentre que del Juvenil A ha participat Fermín López.

El proper entrenament serà aquest dijous a les 11 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut