Memphis, gols de rècord amb Holanda

Memphis, gols de rècord amb Holanda

El davanter blaugrana s'ha convertit en el jugador holandès en marcar més gols en un any natural amb la seva selecció

Un any 2021 prolífic per a Memphis Depay. Després d'haver-se estrenat com a golejador blaugrana aquest curs, el neerlandès ha continuat la seva ratxa anotadora amb la selecció. Un combinat que ha vist una marca de rècord mai abans treta a la palestra per un holandès.

El 9 s'ha convertit en el futbolista en marcar més dianes en un any natural i comptabilitzant totes les competicions amb el combinat dels Països Baixos. Uns números que s'han acrescut aquesta nit amb el doblet que ha construït davant Gibraltar (6-0) en el partit de la fase de grups classificatòria per al Mundial de Qatar 2022. De moment, n'acumula 14. 

D'aquesta manera, ha superat el registre de Patrick Kluivert amb l'Oranje. L'any 2000, l'exblaugrana es va apuntar 12 gols. Huntelaar (2010; 11 gols), Van Persie (2013; 10 gols) i Bakhuys (1934; 10 gols) són els altres futbolistes als quals ha deixat enrere Memphis.  

'Pitxitxi' de la fase classificatòria 

A més a més, el davanter culer lidera amb nou gols la llista de màxims golejadors de la fase de grups que dona accés a la següent cita mundialista. Amb nous dianes, monopolitza la posició d'or per davant d'Aleksander Mitrovic i Eran Zahavi. 

Ara, queden dues jornades per a la finalització d'aquesta ronda. De moment, però, el davanter del FC Barcelona ja hi ha deixat la seva petjada. 

Quart futbolista en participar en més gols 

Amb el doblet assolit en el darrer partit de seleccions de l'aturada d'aquest mes d'octubre, el de Moordrecht ha participat en 49 gols aquest 2021 -tres gols i una assistència com a barcelonista-. Només el superen Robert Lewandowski (58), Leo Messi (52) i Haaland (51).

Sens dubte que Memphis intentarà donar continuïtat a la seva ratxa anotadora oranje i a les seves estadístiques ofensives. En l'horitzó, apareix una successió de partits important: València (17 d'octubre a les 21 hores), Dinamo de Kíev (20 d'octubre a les 18.45 hores) i Reial Madrid (24 d'octubre a les 16.45 hores). L'aportació del serà cabdal per les aspiracions de victòria del FC Barcelona.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut