PRÈVIA | Barça - Llevant: A per una victòria necessària

PRÈVIA | Barça - Llevant: A per una victòria necessària

El Barça afronta el tercer partit de la setmana amb la necessitat d'aconseguir una victòria que s'ha resistit en els dos últims compromisos

Torna el futbol al Camp Nou. En el tercer partit d'una intensa setmana, el Barça buscarà una victòria balsàmica després d'empatar a u davant el Granada a casa i de firmar taules a zero en la visita al Nuevo Mirandilla davant el Cadis. Els blaugranes rebran al Llevant en motiu de la setena jornada en un partit marcat pel retorn d'Ansu Fati a la convocatòria.

Així arriben

Els homes de Ronald Koeman arriben a aquest compromís amb la necessitat de sumar els tres punts després de no haver pogut vèncer en cap dels compromisos després de l'aturada de seleccions. Amb el partit de la jornada cinc aplaçada i encara per disputar, els blaugranes acumulen un balanç de dues victòries i tres empats, encara encara sense conèixer la derrota.

Per la seva banda, el Llevant de Paco López arriba al Camp Nou sense haver aconseguit els tres punts en cap partit, col·leccionant quatre empats i havent encaixat dues derrotes. Els granotes encaren aquesta setena jornada amb numeroses baixes: Enis Bardhi, Mickaël Malsa, Roberto Soldado, José Campaña, Dani Cárdenas i Rubén Vezo es perdran el partit per problemes físics.

El retorn més esperat

En la prèvia del partit el barcelonisme ha conegut la notícia més il·lusionant: Ansu Fati, ja recuperat de la seva llarga lesió, ha estat convocat pel duel davant el Llevant i podria tenir els seus primers minuts després de 323 dies lluny dels terrenys de joc.

Cal recordar que Ansu Fati va patir una lesió el passat set de novembre de 2020 que l'ha fet perdres més de 10 mesos de competició oficial. En el retorn més esperat per l'afició culer, Ansu Fati tornarà a trepitjar la gespa amb una gran novetat: lluint el '10' a l'esquena. Ronald Koeman ha destacat la importància del seu retorn en la roda de premsa prèvia al partit: "És molt important el retorn d'Ansu".

Ple de victòries al Camp Nou

Brilla una estadística a l'hora de recordar els Barça-Llevant al Camp Nou. Dels equips de primera divisió, el Llevant és l'únic equip que mai ha pogut puntuar a l'estadi culer després de 18 visites.

Aquest diumenge, el Barça buscarà mantenir i prolongar aquesta estadística abans d'afrontar un partit decisiu a la Uefa Champions League davant el Benfica el proper dimecres.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut