Ansu Fati, novetat a la llista de convocats

Ansu Fati, novetat a la llista de convocats

El nou ‘10’ rep l’alta mèdica i entra a la convocatòria de 20 futbolistes per rebre al Llevant al Camp Nou

Arriba el tercer partit de la setmana, aquest cop contra el Llevant al Camp Nou. Els de Ronald Koeman reben als de granotes amb la gran novetat d’Ansu Fati, que ha rebut l’alta mèdica i ha entrat a la convocatòria i està disponible pel tècnic holandès per aquest compromís. Així doncs, aquest dissabte el tècnic holandès ha decidit convocar els següents 20 futbolistes: Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, Memphis, Ansu Fati, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, L. De Jong, S. Roberto, O. Mingueza, Umtiti, Eric, Iñaki Peña, Nico i Gavi. 

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest dissabte al matí els homes de Ronald Koeman han fet una última sessió d’entrenament prèvia al partit de diumenge a les 16.15 hores per acabar de perfilar els últims detalls. En acabar la sessió s’ha donat a conèixer la llista dels 20 convocats on Ansu Fati és l’única novetat, ja que cau F. De Jong per sanció.

Ansu torna 322 dies després

Des que es va lesionar el passat 7 de novembre del 2020 davant el Betis, el davanter blaugrana ha estat més de 10 mesos sense poder tornar a jugar. En total, han passat 322 dies des de llavors, i ara, Ansu Fati torna a entrar a una convocatòria i podria tenir minuts davant el Llevant.

43 partits i 13 gols

Tot i la seva joventut i els 10 mesos i mig de lesió, Ansu ja ha disputat un total de 43 partits amb el primer equip des que va debutar el curs 2019/20. A més, ha anotat un total de 13 gols i ha repartit tres assistències, demostrant el gran talent ofensiu que té, i ha polvoritzat diversos rècords de precocitat.

Primera aparició amb el '10'

Després de lluir els dorsals ‘31’ a la primera temporada i ‘22’ a la segona, ara, en el que serà el seu tercer any al primer equip, el jove crac de la Masia lluirà un dorsal històric com és el ‘10’, que ha estat portador de llegendes com Leo Messi, Ronaldinho o Rivaldo, entre d’altres.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut