El Club presentarà al·legacions per la segona targeta a De Jong i la groga a Sergio

El Club presentarà al·legacions per la segona targeta a De Jong i la groga a Sergio

El migcampista neerlandès va veure la segona targeta groga al minut 65, mentre que el capità blaugrana va ser amonestat durant el temps afegit

El FC Barcelona presentarà al·legacions a l’acte arbitral davant del Comitè de Competició per la segona targeta groga mostrada a Frenkie De Jong i per la groga que va rebre Sergio Busquets durant el partit entre el Cadis i el Barça disputat al Estadio Nuevo Mirandilla en motiu de la jornada 6 de la Lliga.

Segons l'acta arbitral, Frenkie De Jong, que ja havia estat amonestat quatre minuts abans, va rebre la segona targeta per "fer caure un contrari en la disputa de la pilota en forma temerària" després d'una jugada amb el cadista 'Pacha' Espino.

Per altra banda, el capità Sergio va ser amonestat al minut 96 després de colpejar una segona pilota que hi havia sobre el terreny de joc. Així ho explica l'acta de l'àrbitre Carlos Del Cerro Grande: "Llançar una segona pilota que es trobava dins del terreny de joc cap a un adversari que es trobava en possessió de la pilota, impactant la pilota addicional en l'adversari i interferint en el joc".

Recurs també per la vermella a Koeman

El Club també ha apel·lat a la targeta vermella que va rebre el tècnic blaugrana Ronald Koeman quan el partit ja era a punt d'acabar. Koeman va ser expulsat per protestar al quart àrbit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut