Royal: “Vull triomfar al Barça”

Royal: “Vull triomfar al Barça”

El lateral brasiler, que va jugar els seus primers minuts com a blaugrana al Gamper, ha explicat els seus objectius com a barcelonista, així com els seus orígens en el futbol del Brasil

Royal ha fet la seva primera entrevista com a blaugrana. El lateral dret, que va fitxar pel FC Barcelona el 2 de juny, ha parlat per a Barça TV al programa Benvingut, Royal

 

A continuació repassem les declaracions més destacades:

L'arribada a Barcelona

"Estic encantat de conèixer la ciutat, és molt bonica. Per a mi és un somni arribar a Barcelona i en aquest gran Club. Havia volgut fitxar pel Barça des de petit"

Els objectius al Barça

"Vull triomfar al Barça. En aquest club tan gran, només vull triomfar"

Por què Royal?

"Royal és un sobrenom que em va posar la meva tieta quan jo era petit, perquè plorava molt i obria molt la boca, com una gelatina de la marca Royal"

Els orígens a la favela 

"A la favela vaig aprendre que a la vida, si tu vols, pots arribar a aconseguir qualsevol objectiu. El meu primer record amb la pilota és en una favela, quan encara no sabia jugar a futbol. Allà vaig aprendre a jugar a futbol" 

Al Brasil, les primeres passes futbolístics 

"Vaig aprendre molt al Ponte Preta amb els jugadors i amb l'entrenador que vaig tenir. Va ser una experiència molt bonica que m'ha ajudat a arribar al FC Barcelona"

"En l'Atlètic Mineiro vaig créixer com a persona i vaig aprendre que el futbol té moments bons i dolents"

El seu pas pel Betis

"El Betis em van ajudar molt a adaptar-me a La Lliga i al país. I també és una etapa que m'ha ajudat a arribar al Barça"

"Al Betis he millorat molt defensivament. He après a estar concentrat cada minut de partit. És un dels meus millors records, ja que he crescut com a persona i futbolista"

Dani Alves, un referent

"He parlat amb Dani Alves i m'ha donat alguns consells. L'admiro des que jo era petit per la seva forma de ser i per la seva qualitat. Té un gen molt competitiu. És un futbolista i una persona increïble"

El seu costat més personal

"M'agrada estar a casa amb la meva família, i jugar a la Play. Tinc una família molt alegre i divertida"

"Ser feliç és la meva millor virtut. I si hagués de dir un defecte, sóc molt competitiu i no m'agrada perdre mai"

"Tinc uns 30 tatuatges. Els més especials són un que tinc amb el meu germà i un altre que recorda els meus orígens a la favela"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut