En marxa l'estada a Alemanya

En marxa l'estada a Alemanya

L'equip de Ronald Koeman prepararà l'inici de la temporada a Baden-Württemberg des del 28 de juliol fins al 3 d'agost

El FC Barcelona ja inicia la seva estada a Alemanya. Després d'unes primeres setmanes a la Ciutat Esportiva, i amb els amistosos contra el Nàstic i el Girona, l'equip de Ronald Koeman s'ha desplaçat cap a Donaueschinge, a l'estat federal de Baden-Württemberg, per continuar preparant la temporada 21/22. Una estada que anirà des d'aquest dimecres 28 de juliol fins al proper 3 d'agost. 

L'expedició blaugrana, encapçalada pel vicepresident primer Rafael Yuste, ha sortit des de l'aeroport del Prat aquest migdia, cap a les 14.30 hores, direcció Zuric, abans de traslladar-se cap a la seu de concentració.

L'equip, que s'allotjarà a l'hotel Der Öschberghof i entrenarà a les instal·lacions del SV Aasen, a només 2 kilòmetres de distància, iniciarà l'activitat aquest dijous, amb doble sessió. El divendres, els blaugrana tornaran a tenir entrenament matinal i de tarda, mentre que el dissabte es durà a terme una sessió d'activació a primera hora per tal de preparar el partit contra l'Stuttgart (31/7, 18 hores).

L'activitat no s'aturarà fins al dia 3 d'agost. Posteriorment, l'equip es desplaçarà cap a Àustria per disputar l'amistós contra el Red Bull Salzburg, previst per al proper 4 d'agost (19 hores). 

La convocatòria de l'estada a Alemanya

Encara amb alguns internacionals per incorporar-se al dia a dia i les absències de Pedri, Èric Garcia i Mingueza, que es troben als Jocs Olímpics de Tòquio, Ronald Koeman ha decidit comptar durant aquests dies amb 25 futbolistes. Es tracta de Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanić, Braithwaite, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Umtiti, Memphis, Iñaki Peña, Arnau Tenas, Collado, Demir, Gavi, Nico, Comas, Balde, R. Manaj i Mortimer.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut