Continuen els entrenaments a la Ciutat Esportiva

Continuen els entrenaments a la Ciutat Esportiva

Els de Ronald Koeman han tornat als entrenaments i ja preparen el segon amistós de la pretemporada, que serà dissabte 24 de juliol contra el Girona a l'Estadi Johan Cruyff

La plantilla de Ronald Koeman, després d'un dia de descans pel gruix dels integrants de l'equip, ha tornat a la feina i segueix amb la preparació de la propera temporada. A les ordres del tècnic holandès han entrenat els jugadors disponibles del primer equip, mentre que també ho han fet R. Manaj, Mortimer, Igor Gomes i M. N’diaye, del Barça B.

Arnau Tenas i Escobar estan en dinàmica del filial i jugaran aquest vespre el primer amistós dels de Sergi Barjuan a l'Escala (20 hores i que es podrà seguir en directe a través de Barça TV+). 

Sota una intensa calor, l'entrenament ha tingut lloc al camp Tito Vilanova a partir de les 9.15h, on els jugadors han fet un circuit d'habilitats amb pilota combinant el treball físic.

El proper entrenament tindrà lloc dissabte 24 de juliol al matí a partir de les 9.15 hores. Posteriorment es coneixerà la llista de convocats per jugar el segon amistós de la pretemporada al vespre contra el Girona (19 hores) al Johan Cruyff.

Les millors imatges de la sessió d'entrenament, aquí:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut