Laporta:

Laporta: "Messi sempre ha dit que vol continuar"

El president del FC Barcelona ha aprofitat la roda de premsa de presentació de Memphis per parlar dels noms propis de l'actualitat blaugrana

Memphis Depay ha estat presentat aquest dijous oficialment com a nou jugador del FC Barcelona. L'holandès, després de signar el seu contracte i fer-se les tradicionals fotos sobre la gespa del Camp Nou, ha atès els mitjans de comunicació, en una roda de premsa en què ha estat acompanyat del president Joan Laporta, pel vicepresident primer Rafa Yuste i pel director de futbol Mateu Alemany.

A banda del del propi Memphis, un dels noms propis que ha sortit sobre la taula ha estat el de Leo Messi. Primer l'holandès ha comentat que "és un somni poder jugar amb ell, perquè és una llegenda". "Sóc un gran seguidor seu i intentaré fer tot el que pugui per estar al seu nivell", ha comentat.

El contracte de Messi

En referència a si aquesta relació es podrà veure sobre la gespa, el president Laporta ha parlat del contracte de l'argentí. "El jugador sempre ha dit que vol continuar i estem progressant amb les negociacions. Yuste i Alemany estan treballant molt bé. És un desig que tenim tots: volem que Messi segueixi al Barça. Que segueixi molts anys i que pugui jugar amb futbolistes del talent de Depay", ha assegurat el President.

Laporta també ha confirmat que "estem molt satisfets amb l'actitud de les dues parts, que és la necessària en una operació així" i ha afegit que "ara el Leo està de vacances, però té un equip treballant per poder fer el millor contracte per a tots".

A més a més, el president del FC Barcelona ha parlat d'altres noms propis que ara repassem:

Sobre el límit salarial

"Els jugadors que estem incorporant poden ser inscrits. Sabem de les restriccions, que venen motivades per l'herència que tenim. No ho tenim fàcil, però s'està treballant molt bé amb LaLiga. Alemany està fent una feina extraordinària, també Yuste i la secretaria. Hem de seguir les normes. Tenim confiança en reduir la massa salarial o trobar alguna fórmula que sigui acceptable per LaLiga"

"Veiem bona voluntat per part de LaLiga i també del seu president. Ell és el primer interessat en què jugadors com en Memphis juguin al Barça, però hi ha unes normes i vol que se segueixin. Estem intentant aconseguir l'objectiu d'inscriure jugadors".

"Els jugadors estan tenint una molt bona actitud. Vam entendre la seva reacció, però quan van veure la situació van entendre també la situació. Els seus agents estan per escoltar les propostes".

Sobre Griezmann

"Griezmann té contracte en vigor i si no es produeixen circumstàncies diferents, nosaltres comptem amb ell".

"El mercat es mou, és especial. Hi ha poca disponibilitat financera i hi ha oferiments d'intercanvis de futbolistes. Valorem molt l'Antoine, és una inversió important del Club i estem contents amb ell. Donada la nostra situació hem d'estar oberts, però serà complicat que un equip arribi amb una bona oferta perquè ell pugui sortir".

Sobre Pjanic i Umtiti

"Respectem els nostres jugadors. Quan parlem amb ells, ho fem amb honestedat i de forma directa. Tots dos van tenir poc protagonisme la temporada passada, però han treballat molt bé en pretemporada. Estan implicats. Si tenim reticències d'afrontar amb ells la temporada, els hi direm"

"L'important és la seva situació esportiva i que van tenir pocs minuts. Saben l'opinió de l'entrenador i les possibilitats que tindran. Ho saben i estem valorant les possibilitats que puguin tenir per sortir. Els primers interessats en tenir una certa garantia en jugar són ells".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut