Koeman:

Koeman: "Tenim la responsabilitat de guanyar coses importants"

El tècnic holandès repassa tota l'actualitat blaugrana en una entrevista per a Barça TV

El tècnic blaugrana, Ronald Koeman, ha comentat les seves primeres impressions de cara a la temporada 2021/22 en una entrevista per a Barça TV. L'entrenador barcelonista repassa diferents noms propis, a més de parlar dels primers entrenaments, el sistema, l'Eurocopa, la Copa Amèrica o la Masia, entre altres temes. A continuació, repassem el més destacat:

El retorn després de les vacances

"He pogut desconnectar, hem tingut força temps de vacances. Hem gaudit amb la família i hem tornat amb moltes ganes d'entrenar. Però tot i tenir festa o descans, sempre estàs pendent dels partits, dels teus jugadors que han participat en la Eurocopa i Copa Amèrica. amb bastants èxits, Espanya ha fet una gran Eurocopa i Messi també amb l'Argentina, ha estat bonic veure'l guanyar després de tants anys".

Primers entrenaments

"L'inici en general ha anat bé. No és la plantilla que tindrem per moltes circumstàncies, però si amb molts joves i és important per veure la qualitat que tenen i la seva projecció. Les primeres setmanes sempre són més físiques però també fem coses amb pilota. Hem començat tranquils, una sessió per dia, i per entrar ja a la segona setmana amb dos amistosos".

Suport del Club

"És important tenir el suport del President i del Club, els resultats al camp marquen els camins del Club. El president està molt ficat i és important, estem en un Club gran i tenim mentalitat guanyadora, s'exigeix sempre a el màxim".

Un nou curs

"Espero molt d'aquesta temporada, millor que l'anterior, i dependrà de la plantilla que tinguem. El Club està treballant en moltes coses, però sempre amb el màxim objectiu".

"Som un Club que intentem jugar bé, jugar atractiu, però tenim la responsabilitat de guanyar coses importants i amb l'ajuda de l'afició ho aconseguirem".

Els nous fitxatges

"Hem fitxat bé fins al moment, hem portat jugadors com Depay, Agüero o Eric que han vingut gratis, i ells també han vingut amb moltes ganes d'estar aquí".

Els favorits per a la Lliga

"Sempre és una lluita entre els tres, Barça, Reial Madrid i Atlètic, però no cal oblidar un gran equip com el Sevilla, que també ha lluitat fins al final".

L'afició al Camp Nou

"Em fa molta il·lusió entrenar amb el camp ple, sobretot també per als jugadors. Per a mi personalment ha estat sempre un somni estar en aquest gran Club i gaudir amb el Camp Nou ple".

mini_2021-07-17 ENTRENO 86

El sistema de joc

"La pretemporada és per buscar el millor sistema per a l'equip, un sistema depèn dels teus jugadors i les seves característiques, buscar el millor per a l'equip. Sabem jugar amb el 4-3-3, també vam veure l'any passat que ens va donar molt el sistema dels tres centrals. Avui dia és important que un equip sàpiga canviar el sistema".

Els joves i la Masia

"Sempre estem oberts a buscar joves, són el futur de el Club. Hi ha jugadors molt joves com Balde, Nico o Gavi, o el fitxatge Demir que també pot ser un gran jugador, i cal donar-los temps a acostumar-se a el ritme del primer equip. veurem en el futur a qui tindrem".

Els veterans

"Necessitem també a la gent gran, cal buscar un equilibri en la plantilla. Els veterans van demostrar l'any passat que tenen un gran lloc en aquest equip".

2021-07-14 ENTRENO 42-min

Noms propis

Leo Messi

"És importantíssim. Pel seu joc, és el capità de l'equip, és un exemple, i a més la seva efectivitat ha estat enorme després d'un inici complicat. Ha demostrat un cop més ser el millor delmón. Sé les ganes que tenia de guanyar la Copa Amèrica, i per fi ha aconseguit el que ell ha treballat moltíssim amb la seva selecció. Messi és el principal candidat a la Pilota d'Or després de la gran temporada que ha fet, per a mi és el màxim favorit".

Kun Agüero

"És un fitxatge important, malgrat la nostra efectivitat, hem de millorar el nostre rendiment a dalt, i Kun és un jugador molt perillós i experimentat en l'àrea. Físicament ha d'estar bé, volem que estigui el millor possible i pugui oferir-nos la seva qualitat" .

Memphis Depay

"És important que el conec bé, ell sap com treball jo, i és un jugador de molt caràcter, físic, velocitat... ens dóna molt. Pot jugar en moltes posicions en atac, té una edat perfecta per demostrar, són els millors anys. ha millorat molt a Lió, ha agafat experiència sent capità, i ha fet passos i el proper és demostrar en un Club com el Barça".

Eric García

"Ha fet una molt bona Eurocopa, és important per a qualsevol jugador. Ve de la casa i malgrat la seva joventut té experiència i juga en una posició on jo he jugat molts partits i sempre ho veus amb un ull més en aquest sentit. Amb pilota és bo, el nostre joc des del darrere pot millorar amb ell, té molta projecció i un gran futur per davant".

Emerson Royal

"Quan estàs convocat amb el Brasil, amb tants grans jugadors que té, parla per si mateix. Hem analitzat la seva temporada amb el Betis, i ens va a aportar molt físic i en la nostra manera de jugar necessitem laterals que són ofensius, i ens aportarà molt en aquest sentit".

mini_2021-07-16 ENTRENO 103

Pedri González

"Ha fet una Eurocopa fenomenal. Amb 18 anys, després de la temporada que ha fet, jugant tots els partits amb una maduresa que és impressionant. Segueix millorant el seu futbol, ​​i és un noi fenomenal, honrat, tranquil, viu en tot per al futbol. És un exemple com un jove ha de ser. És una llàstima per nosaltres que vagi als JJOO però ell sap que les expectatives són grans sobre ell, però tenim la màxima confiança amb ell, té un entrenador que no té por a posar joves, els joves són el futur".

"És important també per al nostre futbol base, que els joves que treballen per arribar vegin que som un Club que donem oportunitats als joves quan ho mereixen".

Frenkie De Jong

"Frenkie ha de seguir el camí que està fent. Després del seu primer any ha fet un pas gegant cap endavant, ha sentit més responsabilitat per l'equip, el seu joc ofensiu ha millorat i seguim treballant per millorar encara més".

Ansu Fati

"És un jugador molt important per a nosaltres, ho vam veure a principi de temporada. Va tenir molt mala sort i ara està recuperant-se i falta una mica perquè es pugui reincorporar als entrenaments amb el grup, però el més important és que es recuperi bé. és jove i té molt futur per davant".

Ousmane Dembélé

"És una llàstima la lesió tant per Ousmane com per al Club, és un jugador diferent que ens ha aportat molt l'any passat, un dels pocs que té un contra un i velocitat. Tant de bo torni aviat".

mini_2021-07-16 ENTRENO 112

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut