El següent pas dels blaugranes a l'Eurocopa

El següent pas dels blaugranes a l'Eurocopa

Totes les seleccions amb representació barcelonista han avançat cap als vuitens de final del torneig

Cap blaugrana es volia perdre els vuitens de final de l'Eurocopa. I així ho han demostrat Frenkie de Jong, Memphis Depay, Jordi Alba, Pedri, Eric Garcia, Busquets, Braithwaite, Griezmann i Lenglet.

A continuació, repassem el camí de les seleccions amb representació barcelonista en el torneig europeu. Què han fet abans de l'arribada als vuitens de finals i quin és el següent rival que tindran al davant. 

Holanda: Frenkie de Jong i Memphis Depay 

Tres victòries en tres partits. La classificació perfecta de la selecció oranje amb focus per a Frenkie de Jong i Memphis Depay, peces imprescindibles en l'onze de Frank de Boer. De fet, el recent fitxatge pel FC Barcelona està exhibint un rendiment sensacional amb els Països Baixos a l’Eurocopa, on ja suma dos gols i dos assistèncias. 

Ara, el pròxim repte d'Holanda és la República Txeca. Diumenge 27 de juny a les 18 hores. L'estadi Ferenc Puskás serà l'escenari. 

Espanya: Alba, Pedri, Eric Garcia i Busquets

La selecció dirigida per Luis Enrique va assolir la classificació en el darrer matx de la fase de grups. Una contundent i clara victòria davant Eslovàquia, amb els quatre barcelonistes en l'onze titular, va construir el bitllet per als vuitens de final. Dos empats i un triomf és el balanç que presentarà el combinat espanyol a Copenhaguen, on jugarà contra Croàcia (dilluns 28 de juny a les 18 hores). 

Destacar que el 18 i el 16 blaugranes han jugat la totalitat de minuts en aquesta fase de grups; un total de 270. 

Dinamarca: Braithwaite

Pas agònic de la selecció nòrdica amb el davanter barcelonista, sempre titular en aquest torneig europeu. Per moments fora de l'Eurocopa, Dinamarca, segona de grup, va certificar la seva presència a la següent ronda en el darrer partit davant Rússia.

El combinat danès s'encarregarà d'obrir la ronda de vuitens de final de l'Eurocopa. El dissabte 26 de juny, Dinamarca es desplaça cap a Amsterdam per jugar contra Gal·les (18 hores). 

França: Griezmann i Lenglet 

Amb Griezmann sent un dels homes titulars en l'atac gal, els de Didier Deschamps han avançat com a primers de grup. Una victòria i dos empats han estat els resultats de França. Una selecció que ha vist com Dembélé ha abandonat la concentració per lesió. Recordem que l'extrem barcelonista serà intervingut quirúrgicament el dia 28 de juny

Si Griezmann, autor d'un gol contra Hongria, és assidu en els onzes francesos, Dembélé, ha actuat com a revulsiu, i Lenglet no ha sumat cap participació. 

Suïssa (dilluns 28 de juny a les 21 hores) espera al National Arena de Bucarest. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut