Memphis: “Estic entusiasmat per jugar davant el públic blaugrana”

Memphis: “Estic entusiasmat per jugar davant el públic blaugrana”

En les seves primeres paraules com a culer, el davanter holandès també ha exterioritzat el seu orgull per formar part “del Club més gran del món, que compta amb els millors fans”

“Estic content i orgullós”. Així ha descrit Memphis Depay, el quart fitxatge blaugrana, la seva arribada al FC Barcelona. Un Club que considera “el més gran del món i que compta amb els millors aficionats”. 

 

L'oranje, que actualment es troba immers en l'Eurocopa 2020, ha tingut paraules per la parròquia barcelonista: “Estic molt entusiasmat per poder jugar davant un estadi ple de fans. Els aficionats del Barça viuen el joc d'una manera molt especial; estimen molt el futbol, per tant, estic molt entusiasmat per jugar davant aquesta multitud”, ha explicat. 

El davanter de la selecció holandesa ha repetit una vegada i una altra que està “entusiasmat”. “És un somni fet realitat”, ha afegit. L'holandès, el 16è en vestir els colors del Barça en el segle XXI, també ha volgut agrair que l'acord per la seva incorporació hagi arribat a bon port: “Vull donar les gràcies a tota la cúpula del FC Barcelona, al president i a l'entrenador”. 

Memphis ha acabat el seu primer discurs com a blaugrana amb força i energia: “Ho donaré tot pel Club, estic preparat. Visca el Barça!”

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut