El balanç dels culers després de la primera jornada de l’Eurocopa

Repassem el paper dels internacionals del Barça amb la selecció espanyola, holandesa, danesa i francesa respectivament

Aquest dimarts s’han disputat els darrers partits de la jornada 1 de l’Eurocopa. I ara és hora de repassar com els ha anat als internacionals del Barça amb la seva selecció i quin paper han tingut.

Griezmann, Dembélé i Lenglet

La selecció francesa va demostrar aquest dimarts contra Alemanya que és una de les grans candidates a endur-se l’Eurocopa 2020. En un partit exigent davant el combinat alemany, els de Deschamps van desplegar un bon futbol i van gaudir de les millors ocasions. Griezmann, titular, va mostrar-se molt actiu i va completar 34 passades bones. Per la seva part, Dembélé va disputar els darrers segons del matx i Lenglet no va jugar.

El proper partit del combinat francès serà contra Hongria, el dissabte a partir de les 15.00 hores.

Frenkie de Jong

El migcampista holandès va completar tot el matx en el triomf holandès davant Ucraïna en un matx obert i vibrant fins als darrers minuts (3-2). El migcampista culer va mostrar una gran precisió en les passades (91,75%). El proper partit dels de Frank De Boer serà aquest dijous contra Àustria (21.00 hores).

E3ypLrpXIAciRPJ

Jordi Alba, Pedri, Sergio i Eric Garcia

La selecció espanyola, que va empatar sense gols davant Suècia, buscarà contra Polònia la primera victòria a la competició. Cal recordar que Jordi Alba i Pedri van ser dels jugadors més destacats en l’estrena dels de Luis Enrique a La Cartuja, amb 121 i 105 passades completades respectivament.

A més, el migcampista canari va convertir-se en el futbolista més jove del combinat espanyol en debutar en una Eurocopa. Pel que fa a Eric Garcia no va disputar cap minut i Sergio està pendent dels PCRs oportuns per tal de poder tornar a la concentració. La selecció espanyola disputarà el segon partit del grup el dissabte a partir de les 21.00 hores.

Braithwaite

El davanter blaugrana va disputar els 90 minuts en la derrota de Dinamarca contra Finlàndia, en un partit marcat per l’aturada del matx ja que Eriksen va desplomar-se. Tot i la derrota el davanter blaugrana va disposar de tres ocasions de perill i dues rematades a porteria.

El proper repte del combinat danès serà aquest dijous contra Bèlgica (18.00 hores).