Quatre blaugranes citats per a la Copa Amèrica

Quatre blaugranes citats per a la Copa Amèrica

Messi, Agüero, Araujo i Emerson afrontaran amb els seus respectius combinats nacionals la principal competició sud-americana de seleccions

Messi, Agüero, Araujo i Emerson representaran el FC Barcelona en la Copa Amèrica. El pròxim 13 de juny arrencarà la competició que tindrà quatre blaugranes. 

Leo Messi i Sergio Agüero han sigut els darrers culers en certificar la seva presència a la competició que es disputa al Brasil. D'aquesta manera, tindran una nova oportunitat per compartir terreny de joc ja els dos com a blaugranes després del fitxatge del Kun pel Barça. 

Ressaltar que l'Argentina començarà el seu camí contra Xile el pròxim dilluns 14 de juny davant Xile. Sens dubte, els dos atacants barcelonistes seran uns bons arguments ofensius per assolir el triomf. I és que el capità, l'home rècord del FC Barcelona, es presenta com el Pitxitxi de la passada Lliga. 

Araujo i Emerson s'estrenen 

El passat 10 de juny, Uruguai va presentar la llista definitiva per afrontar la 47a edició del torneig. I Ronald Araujo estava citat per disputar la Copa Amèrica. Una competició que també comptarà amb la presència de la nova incorporació blaugrana, Emerson. El passat 9 de juny es va conèixer la llista definitiva de Brasil

Així doncs, el central i el lateral dret blaugranes escriuran la seva primera participació en la Copa Amèrica. Ara bé, Araujo i Emerson ja saben què és defensar els colors dels seus combinats nacionals en categories inferiors. 

Recordem que aquest curs Ronald Araujo ha adquirit focus en el primer equip culer. El central uruguaià, que ha demostrat solvència defensiva, ha disputat 33 partits aquest curs, a banda d’haver anotat dos gols. El de la seva estrena anotadora com a culer contra el València i el seu segon contra el Getafe. Per la seva part, Emerson ha estat el futbolista amb més minuts jugats de tota la plantilla bètica en aquesta passada temporada. 

Destacar, a més, que la selecció celeste forma part del grup A, juntament amb Argentina, Xile, Bolívia i Paraguai. El seu primer partit serà el 18 de juny contra l'Albiceleste de Messi i el Kun Agüero. Per altra banda, La Canarinha ha quedat enquadrada al grup B amb Colòmbia, Equador, Perú i Veneçuela. I començarà el seu camí cap al títol el 13 de juny davant Veneçuela. Recordem que el Brasil d'Emerson és l'amfitrió d'aquest torneig, que compta les hores per arrencar. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut