L’1x1 del Barça a l’Eurocopa

L’1x1 del Barça a l’Eurocopa

Així és com arriben els blaugranes que disputaran la competició europeu que comença aquest divendres 11 de juny

Aquest divendres es dona el tret de sortida a l’Eurocopa 2020 que s’hauria d’haver disputat el darrer estiu, però que es va suspendre a causa del Covid-19. Aquest divendres a partir de les 21.00 hores el Turquia-Itàlia suposarà l’inici d’una competició que es disputarà en 11 seus diferents i en la qual el Barça tindrà representació en quatre seleccions: França, Espanya, Països Baixos i Dinamarca. A continuació repassem com arriben els futbolistes blaugrana de cadascuna d’aquests quatre combinats i les opcions de cada selecció a l’Eurocopa 2020.

França

El selecció dirigida per Deschamps, actual subcampiona d’Europa i campiona mundial,  és una de les grans favorites per alçar-se amb l’Eurocopa 2020. Amb Griezmann com a home bastant fixe en l’onze francès i Dembélé com a revulsiu França es troba enquadrada en el grup més dur del campionat. Alemanya, Portugal i Hongria completen el grup F en el qual una de les tres aspirants al títol pot quedar fora. Pel que fa a Lenglet aquesta és la seva primera participació en una gran competició amb la seva selecció, amb un onze ja consolidat, i no ha comptat amb massa minuts a la defensa francesa fins al moment.

GRUP F. Aquest és el calendari de França per a la fase de grups:

DIA  HORA (CEST) RIVAL
15/06 21 hores Alemanya
19/06 15 hores Hongria
23/06 21 hores Portugal

 

Espanya

El combinat espanyol, dirigit per l’extècnic culer Luis Enrique, té com a representants culers a Jordi Alba, Pedri i Eric Garcia. Hi ha el dubte de Sergio, positiu per Covid-19 si bé Luis Enrique va assegurar en roda de premsa que el migcampista culer s'incorporaria amb la resta del grup una vegada recuperat. Mingueza, de moment, està entrenant amb la bombolla paral·lela de la selecció absoluta.

Per plantilla Espanya no hauria de tenir problemes per acabar primera de grup, per davant de Polònia, Suècia i Eslovàquia. Aparentment Polònia és la més perillosa del grup, amb Lewandowski com a gran referència. La segueix Suècia, sense Ibra, i Eslovàquia. 

GRUP E. Aquest és el calendari d'Espanya per a la fase de grups:

DIA  HORA (CEST) RIVAL
14/06 21 hores Suècia
19/06 21 hores Polònia
23/06 18 hores Eslovàquia

Països Baixos

El quadre neerlandès, amb De Jong com un dels homes destacats i fixes a l’onze, és una de les candidates a aixecar el trofeu de campió. Un conjunt molt ben compensat i dirigit per Frank de Boer, combinant joves amb qualitat contrastada amb jugadors de talla mundial com el migcampista culer, Stengs, De Ligt, Malen, Blind o Depay, entre d’altres. Holanda té la baixa destacada del defensa del Liverpool Virgil Van Dijk.

En quadrada en el grup C juntament amb Ucraïna, Àustria i Macedònia del Nord. En principi un grup que hauria de resultar del tot assequible per una selecció que opta a tot en aquesta competició. 

GRUP C. Aquest és el calendari dels Països Baixos per a la fase de grups:

DIA  HORA (CEST) RIVAL
13/06 21 hores Ucraïna
17/06 21 hores Àustria
21/06 18 hores Macedònia del Nord

 

Dinamarca

Braithwaite és l’únic representant a la selecció danesa, que compta amb futbolistes com Hojbjerg, Kasper Schmeichel, Eriksen, Daniel Wass o Christensen. Una selecció jove amb futbolistes contrastats i que es troba al grup B juntament amb Bèlgica, la gran favorita del grup, Rússia i Finlàndia. 

El combinat dirigit per Kasper Hjulmand, que va arribar a la banqueta després de la classificació danesa per a l’Eurocopa i que ha aconseguit bons resultats com la victòria davant Anglaterra a la Nations League. El gran objectiu de Dinamarca és passar la fase de grups i assolir els vuitens de final de la competició. 

GRUP B. Aquest és el calendari de Dinamarca per a la fase de grups: 

DIA  HORA (CEST) RIVAL
12/06 18 hores Finlàndia
17/06 18 hores Bèlgica
21/06 21 hores Rússia

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut