Messi, un especialista a marcar davant l'Atlètic de Madrid

Messi, un especialista a marcar davant l'Atlètic de Madrid

El '10' blaugrana acumula 32 dianes contra el conjunt madrileny en 42 partits

És una veritat irrefutable que quan parlem de gols sempre hem de mencionar el nom de Leo Messi. Una idea que es reforça quan l'astre argentí s'enfronta a l'Atlètic de Madrid. Una de les seves víctimes preferides. 

Aquest dissabte 8 de maig (16.15 hores), el capità barcelonista tindrà entre cella i cella la porteria matalassera. Uns tres pals acostumats a veure i a presenciar la genialitat anotadora de Messi. Perquè el 10 blaugrana acumula 32 dianes, 26 d'elles en Lliga, contra el conjunt madrileny en 42 partits. Comptabilitzant totes les competicions, el seu segon rival predilecte

❗ Agafa el pitet per veure el vídeo que recull tots i cada un dels 32 gols de Messi davant l'Atlètic. 

 

A més a més, destacar que l'Atlètic de Madrid és l'únic elenc que ha patit fins a tres hat-tricks del capità barcelonista. I el rival contra el qual va començar a construir el seu art de marcar de falta. Recordem que arriba a aquest duel de la jornada 35 del torneig domèstic amb la punteria afinada. Perquè el passat diumenge 2 de maig va arribar a la cinquantena de faltes transformades amb el FC Barcelona.

Guanyar de nou 

Davant els de Simeone, De ben segur que Messi té ànim de revenja. Després de perdre en la primera volta al Wanda Metropolitano, l'argentí voldrà recuperar el camí del triomf davant l'Atlètic de Madrid. Un equip més habituat a perdre contra el Barça amb l'estratosfèric futbolista culer al camp. Perquè en Lliga i sense comptar el primer precedent d'aquest curs, Messi no experimentava l'amargor de la derrota des del 14 de febrer de 2010. 

És més, l'argentí només ha perdut un partit de Lliga al Camp Nou davant l'Atlètic de Madrid. Va ser el 5 de febrer de 2006. Des de llavors, suma 13 victòries i sis empats. Aquest dissabte, Leo Messi voldrà continuar la ratxa d'imbatibilitat al Camp Nou contra l'Atlètic. I els seus gols seran un dels principals arguments per assolir un triomf, que pot ser decissiu per al l'esdevenir de la Lliga.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut